More

  RECENTE POSTS

  Dronken gesjeesde ex-PVV-agent zingt Poolse importbruid de Ondernemerspartij binnen- WERKTITEL

  Zoals u aan de werktitel al kunt zien, is Hero Brinkman er weer. Niet omdat hij bij de politie net zo populair is als ruim driekwart van uw redactie (waarvan een groot deel in het buitenland zit, trouwens), ook niet omdat hij eerst bij de PVV zat nee, dronken werd, nee dronken was, nee barkeepers sloeg, nee het deed met Jackie Stevens, nee, terug kwam bij de politie, nee, daar voorwaardelijk ontslagen werd, nee, het niet eens was met Geert. Dat was het.

   

  Nu is Hero echter alweer enorm terug. Met zijn ondernemerspartij, waarmee hij dus meteen zo hard blaast dat Jan Roos roos krijgt van schrik. Want Hero heeft óók zijn haar gekleurd. En een pistool (hij is tenslotte nog niet helemaal ontslagen). Kom maar op Jan Roos! Want Hero heeft nog een paar geheime wapens. Let maar eens op het filmpje hieronder! Waar Jan Roos ‘kankerkoppen eraf slaat’, Doet Hero dat beter.

  Foto: Jan - Ik campaign je KK-kop eraf - Roos
  Foto: Jan – Ik campaign je KK-kop eraf – Roos

  Hero, die van zijn privacy houdt, zo zei hij ooit eens tegen uw verslaggever die hem vroeg waarom de gemeentestukken naast zijn brievenbus lagen omdat de bus zelf vol zat (geen grap), stelt kennelijk de nummer twee van de Ondernemerspartij, een Poolse importbruid, zingend aan u voor. Met de rollende camera’s van een tweederangs roddelprogramma erbij. En hij vraagt haar ook direct – zingend(ish) – ten huwelijk. Echt. We verzinnen dit niet. Dit alles doet hij terwijl hij een imitatie doet van een dronken Thomas Acda die in de haarverf is gevallen. U gelooft ons niet? Kijk zelf:

  Zet vooral uw geluid aan, want dit wilt u echt niet missen. Kom vooral niet aan de kleurinstellingen van uw scherm, Hero heeft dit echt zelf gedaan, die kleur.

  Hero met meer haar en zijn echte kleur.
  Hero met meer haar en zijn echte kleur.

  Overigens is een zingende Hero een kruising tussen die ene scene in The Usual Suspects waarin Kayser Söse gespeeld wordt door een donkerharige Hans Klok en Nick Cave die strontlazerus samen met Nick van Simon ‘Tomorrow’ uit Annie zingt. Maar dan genanter. En erger.

  Denk dit muziekje bij deze foto. Graag gedaan.
  Denk dit muziekje bij deze foto. Graag gedaan.

  Omdat Hero Brinkman van de Ondernemerspartij graag onderneemt met goedkope arbeidskrachten. Of, nou ja, de ‘bad cop’-methode, leek het hem kennelijk een goed idee om een roddelprogramma uit te nodigen voor dit feestelijke gebeuren. Ons leek het wat minder, maar soit. Ook op Hero kunt u stemmen in 2017, net als op Schippers. Sterkte.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  trackback
  06/09/2016 - 01:24 01:24

  […] Dronken gesjeesde ex-PVV-agent zingt Poolse importbruid de … – retecool (satire) […]

  Hoofdmeester
  06/09/2016 - 04:27 04:27

  Vergeet Johan Vlemmix als Minister van Feest (en Partijen), Hero Drinkman maakt veel meer aanspraak op die titel!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  06/09/2016 - 13:13 13:13

  Waar is Autotune als je het nodig hebt?..
  En waarom moet ik bij al die rechtse splintertjes toch altijd direct aan de Tegenpartij denken?
  En waarom heeft Xenofoob rechts vaak een Oostblokbruid terwijl ze juist tegen meer buitenlanders zijn?
  En waarom verven ze hun haar? (Hero’s vriendin werkt zo te zien bij de “Hair Spa”. Heeft hij haar daar ontmoet of kende hij haar al en stelde zij voor er eens een kleurtje tegenaan te gooien?)

  Vragen, vragen… Toch maar wat vaker Shownieuws kijken.

  Bismarck
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  06/09/2016 - 16:19 16:19

  Hadden ze in de VS niet een krant die op een gegeven moment besloot om Trump’s campagne-escapades in de entertainment-sectie te zetten? Hier krijg je ook zo’n beetje het idee dat we het politieke nieuws verlaten hebben en zijn aanbeland in de Story en Privé sector.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN