More

  RECENTE POSTS

  Dossier Cition Deel 3 – Retecool Juridisch

  Weer een update in het Dossier Cition. Retecool Juridisch probeert al een tijdje informatie los te peuteren van Cition over o.a. haar bedrijfsvoering. Tot nu toe wordt de deur op alle mogelijke manieren dichtgeslingerd. Dus zodoende dat we inmiddels in 3 bezwaarprocedures zitten, 1 beroepszaak en we tot op heden nog HE-LE-MAAL niets te zien gekregen hebben. Zo hebben we nog geen antwoord op de vraag hoe het zit rond dat burgerinitiatief dat bakken kentekens toegezonden krijgt van Cition, we zitten al bij de rechter over de vraag of Cition op enige manier iets doet aan verhoging van de parkeeropbrengst voor de Gemeente Amsterdam. Ze claimen van niet. *zucht*. En we mogen nu het laatste wapenfeit toevoegen. RC Juridisch vroeg om een rapport over 100% digitale parkeercontrole wat Cition met de Gemeente heeft gebruikt voor de implementatie van die digitalisering van de controles. Ook vroegen we om omliggende stukken. Het besluit (19 dagen na de ingebrekestelling ontvangen) stelt dat -alles- (zonder inhoudelijk te specificeren) geweigerd wordt omdat het de financiele positie van de Staat in gevaar brengt. *diepere zucht*. Allereerst kan niet -alles- afgewezen worden zonder documenten te noemen maar moet op documentniveau beargumenteerd worden waarom bepaalde info wel en niet openbaar gemaakt worden. Dus, helaas, mogen we weer in de pen klimmen en een bezwaartje de deur uit laten doen. Gaat leuk worden, want in een ander bezwaar steggelen we al weken over het houden van een hoorzitting die ze pertinent NIET telefonisch willen doen. Hun side zegt echter dat dat wel mogelijk is. Dus vermoedelijk hebben ze hele bijzondere koekjes die we moeten komen proeven. Heeft u dus smut over Cition? Of zaken waar Retecool Juridisch eens een verzoekje over kan zenden, de reactiepanelen zijn van u. Als Cition meeleest kunnen ze vast gaan vergaren. Hoeven ze niet onnodig tot het einde van de termijn te wachten met afwijzen. Onder meer de eerdere delen in het dossier.

  scootertuig cition

  3 Juni 2013: Deel 1

  1 Juli 2013: Deel 2

  17 Juli 2013: Deel 3

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Incator
  Incator
  17/07/2014 - 17:05 17:05

  Ik hoop dat de dwangsommen uiteindelijk genoeg opleveren om de Retecools en Retecool Juridisch weer een paar jaar in de lucht te houden, incl omgwtfbbq.

  En nee meneer Plasterk, dat is geen misbruik van de wob. Als Cition in eerste instantie gewoon behoorlijk parkeerbeheer zou voeren en niet zo’n potje zou maken van hun organisatie, en als ze in tweede instantie gewoon behoorlijk de informatie overhandigen, omdat ze dat als organisatie die vanuit publieksgeld bekostigd wordt verplicht zijn, zou er niks aan de hand zijn.

  Maar als ze er dan toch een potje van maken – kom dan maar op met die dwangsom!

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  18/07/2014 - 12:29 12:29

  Onderschrift bij de foto:
  Ga toch fietsen!

  behanger
  Beheerder
  18/07/2014 - 12:34 12:34

  Cition levert geen extra inkomsten op voor de Gemeente Amsterdam? Waarom bestaan ze dan?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN