More

  RECENTE POSTS

  Dossier Cition Deel 2 – Retecool Juridisch

  De post was vermoedelijk op zaterdag al door de brievenbus van de bunker gemikt maar we zaten allemaal Wimbledon te kijken dus openen de envelop nu pas. Fanmail van de Rechtbank Amsterdam. We hebben namelijk Cition BV (en haar directeur Jorgen Weekers) bunkerhard voor de rechter gesleept omdat ze op een schaal van “0 tot op de wet spugen” echt vrij hard “op de wet spugen”. En dat MAG natuurlijk helemaal niet. Als de overheid zich al niet meer aan de wet houdt is dat natuurlijk LEVENSGEVAARLIJK!
  Dus Retecool goes legale stappen! Het is aan, de beer is los, het spel is op de wagen, het duveltje uit het doosje, de geest uit de fles, want waar doorgaans uw Retencools keihard achter hun Reet aangesued wordt gaan we nu zelf vol in de aanval. En helaas voor de beroepsamateurs van Cition heeft het laatste fluitsignaal nog niet geklonken. Omdat ze namelijk op vrijwel ieder verzoek om informatie over hun (gebrek aan) bedrijfsvoering reageren met een verschrikkelijk geirriteerde “NEE ROT OP KUTBURGER” (maar dan in wollige juristenslang met verwijzingen naar wetsartikelen ) betekent het dat ze DUS iets te verbergen hebben aldus F. Teeven. Vandaar dat we, met onze ietwat vergeetachtige maar desalwelteplus kogelronde crimefighter in het achterhoofd, de bonnetjes van de directie bij Cition opgevraagd hebben. Iedere keer dat de juridische afdeling weer een fax van RC Juridisch binnen ziet komen moet hij ongeveer dit denken. Er lopen namelijk inmiddels al 8 verzoeken in het dossier Cition. Maar, vraagt u zich wellicht af, is Retecool nu gewoon Cition aan het pesten? Nou nee. We hebben sterke vermoedens dat er een aantal zaken niet in de haak zijn bij Cition en gebruiken dus ons (jullie) wettelijke recht op inzage. En hoe harder de deur dichtgesmeten wordt, hoe harder we ons vastbijten, want als ze niets te verbergen hadden hadden ze niets te vrezen, zelfs niet van jongens zoals wij (Maar aardige jongens. Al zeg ik ’t zelf). Privacy geldt niet voor overheidsorganen, u speelt met onze poet, dan laat u zien dat u doet.  Zodra er een zittingsdatum bekend is (of Cition met een tranentrekkend verweerschrift komt) dan hoort u natuurlijk weer van ons. En, eerlijk is eerlijk, als ze wel inhoudelijk informatie gaan verstrekken bent u ook de eerste die van ons hoort. Zo rollen wij.

  retecool juridisch

  Eerdere posts uit Dossier Cition:

  3 Juni 2013: Deel 1

  1 Juli 2013: Deel 2

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  01/07/2014 - 10:23 10:23

  .

  Wtrdk
  Lid
  01/07/2014 - 10:49 10:49

  Het moet voor die juristen toch ook wel heerlijk zijn om post te krijgen van ‘Informele vereniging Retecool Juridisch’. Zou er iemand daar dan ook heel hard ‘OLO!’ of ‘Heerscht!’ roepen?
  Ik hoop het zo…

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  01/07/2014 - 12:25 12:25

  Kan hier ook een kleine update geven over Frau Zwaar’s relaas met Cition want telefonisch is inmiddels door hen een fout erkend. Wat nog niet wil zeggen dat Frau Zwaar nu er van op aan kan dat ze vrij kan parkeren en alle betaalde extra kosten terug krijgt, maar een voorzichtig begin is er.
  Nu ben ik een watje als echtgenoot waar het op briefgeheim aankomt, dus wat in de envelop zit die Cition vandaag in huize Zwaar heeft laten bezorgen komt pas als Frau Zwaar hem zelf heeft geopend. De vorige keer heeft mij dit een nieuwe deegroller gekost moet u weten.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  01/07/2014 - 13:44 13:44

  Ik heb inmiddels de brief mogen openmaken en hij is geanonimiseerd beschikbaar, al is het maar voor het ophogen van de bloeddruk en misplaatste OLO’s.

  Godverdegodverdegodverenzovoorts…. “U krijgt voor 31 december van dit jaar antwoord op uw bezwaarschrift..”

  Hoe kan ik [s]schieten[/s] mailen? (want ploatje te groot voor hier en kleiner maken geeft kutlettertjes want Cition heeft genoeg aan 3 punts font blijkbaar).

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  01/07/2014 - 14:23 14:23

  Aan die hoorzitting wordt nu hard gedacht ja. Waarin haar werkgever ook full retard wil gaan want hij is het lichtelijk beu. Cition dan, niet Frau Zwaar dat is.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN