More

  RECENTE POSTS

  Donderdagmiddag Kutmuziek: Kristen Gerrits – Hier voor jou

  Kutmuziek? Ja maar, ja maar, dat is toch altijd op vrijdag. Ja, inderdaad stelletje autistische zolderkamerrukkers. Maar dit geval is ZO ERG dat het NU MOEST! Uw voltallige redactie ligt na het zien van deze ellende namelijk zwaar bloedend van de oog- en oor-ebola in combinatie met het opeten van scheermesjes, het wild om zich heen spuiten van alle soorten bleek en andere schoonmaakmiddelen die te vinden waren, in de bunker keihard dood te creperen. Wij kunnen derhalve niet garanderen dat er morgen nog een RC bestaat. Tl;dw? Oké, ik zal een poging doen. Een aangeklede aangespoelde walvis in jarretels, kattejankt een lofzang richting haar ouders (prehistorische, apathische moederwalvis met armkwabben en dikke walrus met snor (ja, die hebben dus geneukt)). Er wordt via haar jarretels en pens, ingezoomd op de mond van dochterwalvis. Als je naar die mond gaat kijken wil je echt langzaam je ogen er uit pulken. Hierna gingen wij tegen de grond en kunnen wij nu minimaal 14 dagen geen erectie meer krijgen. Dus klikken op eigen risico!!

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  bijbalbij
  Gast
  18/06/2015 - 17:09 17:09

  Ze kan wel de schijn proberen op te houden dat ze heel haar leven uit liefde en dankbaarheid aan der ouders gaat geven. Maar waarschijnlijk heeft ze gewoon geen keus.

  xaderp.
  Redacteur
  18/06/2015 - 17:11 17:11

  Ik vond het best te doen! Goed, een andere kapper, nieuwe bril, wat hulp bij de kledinginkoop, een paar maandjes sportschool, en misschien een kleine neuscorrectie, wat stemtraining en een goede tekstschrijver, en dan is het misschien top!

  Bla
  Bla
  18/06/2015 - 21:05 21:05

  Nee het is gewoon hardstikke lief! Het gaat om het gebaar.
  Had alleen niet op youtube gehoeven, gewoon binnenshuis houden voor op vaderdag ofzo…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN