More

  RECENTE POSTS

  Donderdag Russisch Gehaktdag – Cyka Blyat

  Het is altijd fijn om tijdens de lunch ene stukje te hakken naar demense toe. Want hakken is niet slechts voorbehouden aan de Woensdagmiddag.

  Vandaar dat we tijdens deze herfstachtige donderdagmiddag een uitstapje maken naar Rusland. En wel met DJ Blyatman & Russian Village Boys die vorige week hun nieuwste stamper Cyka Blyat hebben uitgebracht. Een beetje ervaren internettert weer natuurlijk prima wat Cyka Blyat betekent. Maar voor iedereen die de afgelopen jaren onder een steen heeft geleefd, staat hier een stukje uitleg. In het kort betekent het net zoiets als “god gloeiende godverdomme” maar dan met minder letters en in het Russisch. Werkt voor zo’n beetje alles en dus ook voor een Donderdagmiddag-stamper, inclusief onnavolgbare videoclip. Okdoei!

  Beukplaten, lekker! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer muziek overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, je favo stuiternummertjes delen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  25/10/2018 - 21:44 21:44

  Больше!

  Bismarck
  Antwoord aan  Reet
  26/10/2018 - 09:56 09:56

  Все приветствую товарища Рита!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN