More

  RECENTE POSTS

  Donald heeft alle troeven in handen.

  In 2016 zijn er weer presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten en dat betekent dat de campagnes inmiddels alweer een maand of 14 in volle gang zijn (Oh, fuck it, wie hou ik voor de gek – die idioten begonnen daar al in 2013 mee). In de lijst van presidentiële kandidaten zijn de meest prominente namen Clinton en Bush en als je dus sinds 1997 in een coma heb gelegen en net pas wakker wordt zou het kunnen dat je even niet door hebt dat er inmiddels bijna 20 jaar verstreken zijn.

  Zoals we van de USAnen gewend zijn wordt de lijst aan de kant van de Republicans behoorlijk bevolkt door.. gestoorde right-wing yeeha wannabe hillbillies met een fetish voor corn, tractors, wapens, vrije markt en verder voornamelijk verboden tenzij die verboden op één of andere manier de eerder genoemde fetishes betreffen.

  En hoewel die lijst van gestoorden er een maand terug nog uitzag als een potentiële opnamelijst voor psychiatrisch patiënten, zijn deze kandidaten inmiddels het rationele deel van de republikeinse partij geworden. Donald Trump, de man wiens enige link met Donald Duck is dat hij waarschijnlijk meer met zijn oom gemeen heeft, gaat voor President.

  En hoe! De plannen! Met Poetin wordt ‘ie vriendjes. De Chinezen, die de VS qua financieel geld gezien pwnen, krijgt ‘ie er wel onder met sancties – zo krijg je de banen die ze gestolen hebben terug. Mexico krijgt een muur, waar ze ZELF voor gaan betalen. Bovendien bestaan Syrië en Irak niet meer, 14 dagen nadat Trump aan de macht is gekomen.

  Het enige verfrissende daaraan is waarschijnlijk dat Trump ervoor uit komt dat hij direct voor de olie gaat. ENZOVOORT. Global Warming is geen probleem: nukes zijn dat. Maniakken die controle hebben over wapens die geavanceerder zijn dan ooit. Hij gaat er aan voorbij dat als hij President wordt, hij hoofd maniak is. En dan heb je het niet zozeer over de leider bovenaan de Apenrots, maar over King Kong in een ruimtepak met onbemande kernraketlanceerders te midden van een stelletje berberapen.

  Enfin, mocht u net als ik, Bill O’Reilly niet heel goed trekken dan helpt het wellicht dat u in het volgende filmpje in ogenschouw kunt nemen hoe hij de stem der redelijkheid wordt.

  Waarschuwing: De meeste meningen in de volgende video zijn LEVENSGEVAARLIJK. Alleen goed getrainde, professionele acteurs, en sommige gestoorde zakenlieden, kunnen deze uitvoeren. Doe dit thuis NOOIT na.

   

  https://www.youtube.com/watch?v=vJkaLFGFSgE

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Brinkmeister
  24/06/2015 - 21:21 21:21

  Wat een eloquente spreker. En een eigen flatgebouw om in te vliegen is ook wel een uitkomst.

  Incator
  Incator
  24/06/2015 - 21:54 21:54

  Ik dacht al, je bent de fetish voor [s]glijmiddel[/s] olie vergeten. Maar dat kwam gelukkig toch nog goed.

  Maar ik geloof dat ik te laf ben om op play te klikken.

  (Wat betreft de nukes, het enige goede is dat er wellicht een kans is dat die dingen het ook na enthousiast hanteren van de rode knop wellicht niet doen, wegens totaalfaal van het onderhoud enzo, en ms-dos en floppy’s. Maar het is toch niet echt dat ik daar nou meteen geruster van slaap:
  https://www.youtube.com/watch?v=1Y1ya-yF35g )

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Ome Mc
  25/06/2015 - 09:45 09:45

  …en toen de beste antivirusoplossing ooit nog bestond; een stickertje plakken over het gaatje in de rand van de floppy.

  Illuminatus Magnus
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  25/06/2015 - 10:46 10:46

  Je vergeet het goed opbergen van de doos ponskaarten.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN