More

  RECENTE POSTS

  Doe Ook Mee Met De U2-Apple Bucket Challenge!

  U2 en Apple hebben de handen ineen geslagen voor het goed doel! Ze trekken namelijk ten strijden tegen de walgelijke wijze waarop ganzen worden gedwangvoederd in de Foie Gras industrie. En om U op ultieme wijze in te laten leven hoe dat voelt proppen de heren van U2 samen met Apple U op weerzinwekkende wijze een emmer kutmuziek door de strot. En niet één keer, maar gewoon voortdurend, steeds als U er niet op bedacht bent. Maar hé, ‘t is wel voor het goede doel dus niet zeiken! Als ware het een computervirus, zo dringt het nieuwe U2 album uw computer of smartfoon ongevraagd binnen om zich in uw iTunes bibliotheek te nestelen waar u het met geen mogelijkheid kunt verwijderen, hooguit kunt u het verbergen in de lijst. Eenmaal in uw systeem begint het automagisch af te spelen, zoals in de pots. Mij overkwam dat tenminste, omdat ik weliswaar een iPhone bezit, maar nog nooit muziek via iTunes gedownload heb want Spotify. Zodoende gebeurde het dit weekend dat ik de nieuwe CD van de Allah Las ongelooflijk slecht vond, terwijl ik pas na drie nummers in de gaten had dat ik naar U2 zat te luisteren! Ik voelde me smerig, aangerand, en sindsdien ben ik ook behoorlijk paranoide. Bang dat ik per ongeluk naar U2 zit te luisteren. Als ik ook maar éven vermoed dat ik naar de stem van Bono zit te luisteren zet ik de auto stil op de vluchtstrook en begint als een bezetene aan kabels te trekken. Rickrollen was nog wel grappig, maar dit is gewoon oorkanker-terreur. Ik opende laatst de koelkast en toen ging er U2 muziek spelen. In de rij voor de kassa van de supermarkt hoorde ik U2. Het schijnt dat Kane heeft aangeboden om ook voor het Goede Doel awareness te creeren maar op basis van humanitaire gronden is dit voorstel van de hand gewezen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Illuminatus Magnus
  15/09/2014 - 19:32 19:32

  Ben je er nu pas achter? Misschien moet je wat vaker op de internets kijken. Daar was het al eerder te lezen. Dat gaat nog eens wat worden, die internets.

  Anyway, een domme en arrogante zet. Maar als je het als een $100M rickroll ziet, dan is het wel weer geslaagd.

  Møhammed Said al Sahaf
  15/09/2014 - 20:22 20:22

  Ik zie de directievergadering van het ooit zo trendy merk al zo voor me. “Doen we U2! Dat vinden al die kids cool..”

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  15/09/2014 - 22:07 22:07

  toch wel een beetje eng dat ze gewoon ongevraagd rotzooi op je mobiel douwen. waar houdt het op?

  Møhammed Said al Sahaf
  15/09/2014 - 22:25 22:25

  Hier web;
  “Apple heeft maandagavond een verwijdertool online gezet om tegemoet te komen aan de kritiek, meldt onder andere The Guardian. Door naar een aparte site te surfen, kunnen iTunes-gebruikers het album alsnog verwijderen. Het staat dan ook niet meer als download in de lijst van aangeschafte muziek.”

  http://tweakers.net/nieuws/98463/apple-biedt-verwijdertool-aan-na-ongevraagd-verspreiden-muziek-u2.html

  Bismarck
  16/09/2014 - 11:39 11:39

  Haha, Icloud, daar hebben meer mensen goede ervaringen mee heb ik me recent laten vertellen. Ik heb een makkelijke oplossing: Gewoon zorgen dat er nooit een apparaat met een aangevreten appel erop je huis in komt.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN