More

  RECENTE POSTS

  Dit zie ik Nick en Simon nooit voor elkaar krijgen

  Een getalenteerd violist kan je tot tranen roeren, maar een garagemonteur kan je ook tot tranen roeren. Tranen zijn dus geen goede maatstaf voor wat iemand kan. De kans dat je een orgasme krijgt van een garagemonteur is groter wanneer je er met een krikt.

  Maar een orgasme van Nick en/of Simon klinkt meer als een soort utopisch horrordrama. Wie wel vrouwen tot een hoogtepunt kan brengen is het Los Angeles Filharmonisch orkest als ze de vijfde van Tsjaikovski spelen. Natuurlijk is dit topic waardeloos zonder plaatjes, maar helaas is er alleen een geluidsopname. Ja, dat is even andere koek dan die Volendammer bazelaars. Dus voor wie niet aan de HandHoreca wil, is het vol-op in galop naar LA, want van Nick en Simon gaat u hem niet krijgen.

  De enige Nederlandstalige band die we ervan verdenken voor orgasmes te kunnen zorgen zijn de Nederpop All-Stars die binnenkort in volle bezetting te bewonderen zijn op de Nacht van de Nederpop. Hoeft u niet zo ver te reizen voor uw muzikaal orgasme.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  02/05/2023 - 16:31 16:31

  Dan moet je toch wel echt enorm tochtig zijn.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  02/05/2023 - 17:58 17:58

  Een oor-gasme dus…

  marryalen
  marryalen
  Lid
  10/07/2023 - 08:43 08:43

  Hi, I am Marry Alen. I am a corporate professional holding experience as an HP printer Technician. If you are facing any kind of technical problem or have a complaint like:- hp printer is offline or how to connect hp printer to phone, So you can immediately connect with me. We are professionally trained technicians, we will guide you in any kind of technical problem and provide the best possible solutions. we are 24/7 Available for your assistance.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN