More

  RECENTE POSTS

  Dit Sprookje Is Beter Dan Alle Anderen

  Thans vindt er in de Tweede Kamer een debat over Jihadisme, IS en aanverwante uitwassen van religieuze terreur plaats. Nee, niet de terreur die de weldenkende atheïst dagelijks over zich heen krijgt in de vorm van beperkingen op zondag, geluidsoverlast door kerken, moskeeën of chantende Krishna’s en schrale koorknaapkontjes, maar over Moslims Met Een Missie. En wat is dan een grotere gotspe dan dat de Aanhangers van Denkbeeldig Vriendje 1 de uitingen van Aanhangers van Denkbeeldig Vriendje 2 willen verbieden? Dat is zo’n beetje als de Klux Klux Klan die bezwaar maakt tegen de NVU omdat die de rechterarm te ver omhoog steekt. Luister CDA, zolang er namens jouw kerk nog homo’s gedood worden, vrouwen uit hun familie en omgeving worden verstoten omdat ze geen kind van een verkrachter willen MOGEN JULLIE LEKKER JE GROTE DIKKE MUIL HOUDEN!

  sprookjes

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  04/09/2014 - 11:24 11:24

  Laten we ome George maar weer eens even op zijn urn tikken:
  http://youtu.be/6RT6rL2UroE

  Jack Random
  Jack Random
  04/09/2014 - 11:30 11:30

  Ik ben eigenlijk wel blij dat aanhangers van de ene religie zich af blijven zetten tegen de aanhangers van de andere religie. Stel je voor dat ze in de gaten krijgen dat het enige verschil tussen hun religies de kleur onderbroek is die hun denkbeeldig vriendje draagt, en ze gaan samenwerken om hun radicaal conservatieve agenda er wereldwijd doorheen te rammen. Dan wordt het leven van de niet-gelovige er niet beter op.

  Illuminatus Magnus
  04/09/2014 - 11:39 11:39

  Niet dat ik je wereldbeeld naïef zou willen noemen, maar zodra gelovigen gaan samenwerken gebeuren er echt ontzettend mutsige dingen. Als ze elkaar de kop niet in kunnen slaan (of waterboarden of onthoofden of op de brandstapel zetten, enfin, you get my drift), verzanden ze in theedrinken, blokfluitspelen en de slapst mogelijke gezamenlijke godsbeleving. Een tussenweg lijkt er niet te zijn. Dat heeft te maken met de aard van het beestje.

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  04/09/2014 - 12:34 12:34

  onze god is de beste! spijker/kop! https://www.youtube.com/watch?v=7adi7OMaWnA

  Møhammed Said al Sahaf
  04/09/2014 - 14:00 14:00

  Ze mogen niks zeggen want hullie…
  Asjeblieft zegt, had je er ook nog niet een godwin bij in kunnen knallen? Is ook wel een lekker argument altijd.
  Zolang er idioten op het CDA stemmen mogen hun vertegenwoordigers in de tweede kamer gewoon de mond open doen, dat noemen we democratie.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN