More

  RECENTE POSTS

  Dit Middelmatige Racen Met Drones Zal Je Leven Niet Veranderen.

  Drones staan volop in de aandacht tegenwoordig, want behalve foute dingen, kun je er zo veel goeds mee, zoals in de vulkaan post van onze Gewaardeerde Leider al te zien is. Maar veel harder heersen dan wat hier in de video te zien is, kan bijna niet. Vorige week vond in het Franse Argonay, in een privé bos, een FPV (First Person View) Flying competitie plaats, waarin de deelnemers een drone met camera zo snel mogelijk een parcour dienen door te sturen. En ja, het doet denken aan bepaalde scène’s uit Star Wars, maar kijk die drone dan met dat rode achterlicht! We zeggen het hier te pas en te onpas, maar dit is zo ontzettend vet dat ik met zekerheid kan zeggen dat het nog eens heel groot gaat worden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Apenkoning
  06/10/2014 - 13:16 13:16

  Als je toch in een VR-bril zit te loeren maakt het dan nog uit of er echt dingen vliegen of dat je naar een simulatie zit te loeren? Reet gaat nee zeggen (;

  Weirdoinventor
  Lid
  06/10/2014 - 15:44 15:44

  Echte omgevingen zijn onvoorspelbaarder, je kan dezelfde tak 100 keer op een andere manier raken. Misschien nog iets grappiger wordt het als je bekende omgevingen kan gebruiken, om die eens in een heel ander licht te zien. Sommige mensen zullen verder zeggen dat het leuker is omdat er een vorm van echt risico is, net als bij pokeren om geld. Anderen zullen dit juist als een nadeel zien, in een spelletje zit je na een druk op de reset knop weer in de lucht, en niet in je garage de propellers te vervangen.

  Ik spring nog niet direct op om zelf zo’n ding te gaan halen, maar ik vind het toch stiekem wel vet.

  Bla
  Bla
  06/10/2014 - 17:05 17:05

  Eens met weirdo, echt is toch echter..

  Bismarck
  07/10/2014 - 12:18 12:18

  Haha die Frisco toch, gaat een vreemde taal ondertitelen met een andere vreemde taal!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN