More

  RECENTE POSTS

  Dingen waarvan je niet wist dat je ze NODIG had!

  Wij hebben dat vaak. Gadgets waar we niet van wisten dat we ze MOETEN hebben. Gelukkig tikt iemand daar dan een potsje van zodat u, de lezert, er ook van op de hoogte is. Soms moeten we overtuigd worden.

  Dat is vaak als Ed Baars weer met een van z’n baksels de bunker in rent. Jake wordt er moedeloos van, want het enige product van Ed dat echt briljant werkt is z’n landmijnen-ontwijker, al het andere wordt meestal mistroostig in de kliko getieft. Zo ook dit nieuwe project weer: de “punten slijper voor de bezem steel schaafmachine en blok hout”.

  Wij wisten dus niet dat we een bezemsteel konden slijpen, noch dat wij daar zulks een apparaat voor nodig hadden. We hebben met open mond zitten kijken en missen het punt nog even. Weet u het?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  02/09/2016 - 16:52 16:52

  Het is inderdaad een bekend probleem. Zo’n stijve dikke steel past niet altijd in het kleine gaatje tussen de haartjes. Dan kun je de boel wel invetten en heel hard duwen maar dan wil het nog wel eens uitscheuren. Toch zou ik m’n steel niet direct aan Ed z’n werktuig toevertrouwen. Als is het maar vanwege de schroeiplekken die het achterlaat op de steel.

  Blues
  Beheerder
  02/09/2016 - 19:53 19:53

  EINDELIJK! Ik heb hier al zolang op gewacht!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN