More

  RECENTE POSTS

  Digitale Doe Dinsdag – Uitslag en aankondiging

  Gretig stortte u zich op Osaka en ging vorige week massaal aan de slag met het Nederlandse Paviljoen voor Expo 2025 in Japan.

  De servers zijn inmiddels afgekoeld, dus kijken we allereerst naar de uitslag. Met ondergetekende wederom buiten mededinging is de winnaar van de Japanse Digitale Doe Dinsdag uiteindelijk Meneer van Dale geworden.

  Voor de komende opdracht hoeven we niet verder te kijken dan het dagelijks leven. Denkt u ook wel eens “Wat is dit? Hoe is die daar tercht gekomen? Wat doet dat daar nou?”. Daar gaan we wat mee doen!

  De opdracht voor de komende DDD: Maak iets waarvan we denken “hoe komt dat daar nou?”.

  Dus: hoe ziet Peter Kwint er bij de VVD-borrel uit? Wat is de spreekwoordelijke ananas op de pizza of de de BBB-stemmer met kipstuckjes op de grill?


  Nog even alles van de wedstrijd op een rijtje:

  De regels zijn voorlopig nog simpel: gebruik alleen AI – met eventueel een bronfoto – dus niet nog snel even je naam er in Painten. Welke tool je gebruikt staat vrij, Stable Diffusion, MidJourney, Adobe Firefly… kijk zelf maar.

  Probeer thuis gerust 100 verschillende prompts uit, maar let op: de afbeeldingen die je dinsdag onder het topic zet gelden als inzending. De winnaar krijgt uiteraard weer eeuwige roem en geen shirt.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Draiz
  Lid
  11/06/2023 - 23:58 23:58

  Twitter post saying “That’s reasonable, I respect your point of view”

  OIG (10).jpeg
  Draiz
  Lid
  Antwoord aan  Draiz
  12/06/2023 - 00:03 00:03

  En is er een gratis AI agent die minder zuigt dan die van Bing? Ik mag Mark Rutte niet afbeelden met een boek over de waarheid in zijn handen. En sowieso kan ie geen tekst aan. Een aziatische man met een grote bult in zijn broek ter hoogte van zijn kruis mocht ook al niet. De toekomst is humorloos. Van de andere kant, humor is een manier om snel dichterbij iemand te komen, dus ook bij een potentiële partner. En dat is straks allemaal niet meer nodig als we in een perfect gesimuleerde virtuele wereld wonen terwijl AI de boel voor ons runt.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Draiz
  12/06/2023 - 13:43 13:43

  En je hoeft jezelf niet in te smeren in de VR

  Draiz
  Lid
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  12/06/2023 - 14:46 14:46

  Maar zeg maar eens nee als de dames met gouden onderstel of hardbody heren met de virtuele knijpfles aan komen zetten.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN