More

  RECENTE POSTS

  Pinguïn-diefstal in Duitsland zeer waarschijnlijk werk van georganiseerde misdaad

  In het Duitse Mannheim is een pinguïn ontvreemd, gesnatched, gepingnapt, gestolen, dus. Hold your horses, we denken inderdaad hetzelfde, maar buiten het feit dat de pinguïn nu uit zijn omgeving is weggerukt is er meer aan de hand. Volgens medewerkers van de dierentuin betreft het waarschijnlijk geen willekeurige pinguïn-afficionado, maar georganiseerde misdaad.

  Update: Het dier is onthoofd gevonden op een parkeerplaats. RIP Pinguïn!

  De Duitse dierentuin stelt dat de dieren op bestelling gestolen worden door gespecialiseerde dierendieven, danwel dievegges. De ontvreemde dieren worden dan overgebracht naar een privé-zoo, of er wordt met de dieren gefokt.

  ‘Pinguïn is niet zelf ontsnapt’

  Nader onderzoek wijst uit dat het dier niet zelf ontsnapt is. Het ontbreken van duidelijke sporen wijst dan vervolgens in de richting van de georganiseerde ornithologie-misdaad. Betrokkenheid van de lokale Linux-gebruikersgroep is nog niet onderzocht. Want het kan natuurlijk ook nog gewoon Ubuntu zijn.

  Het dier is volgens het Verbandes der Zoologischen Gärten inmiddels klaar gemaakt voor de pingsport, uuuh, export. De vraag is nu natuurlijk welke grote coke-baas er een klein Antarctica op na wenst te houden. En is een tuin met betonnen ijsschotsen de nieuwe privé-tijger? Uiteindelijk blijft de redactie uwer Ercee’s vooral met meer vragen zitten over het wel en wee van de criminele voorliefde voor dieren dan voorheen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  bla
  bla
  16/02/2017 - 12:22 12:22

  Wacht maar, die komen terug met lasersight en raketaandrijving!

  Bismarck
  Antwoord aan  ThE_ED
  16/02/2017 - 13:25 13:25

  Madagaskar is het zuidelijkste eiland (en landmassa, als je continenten mee wil tellen) dat geen Pinguïnpopulatie heeft.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  Antwoord aan  Bismarck
  16/02/2017 - 18:04 18:04

  Ha, wacht maar. We dachten ook dat hier geen Syriërs in Nederland leefden. Maar intussen zijn de feiten hierover niet meer zo alternatief!

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  16/02/2017 - 18:02 18:02

  Het was niet uit een dierentuin maar een stadspark (die ooit was aangelegd voor de Bundesgartenschau 1974, de Floriade dus) en in dat Luisenpark zijn dieren als pinguins en flamingo’s.
  Beest is overigens inmiddels dood teruggevonden.

  https://www.mannheim24.de/mannheim/mannheim-luisenpark-gestohlener-pinguin-tot-aufgefunden-7407351.html

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN