More

  RECENTE POSTS

  Diederik Samsom liegt wakker en in z’n slaap ook

  Nooit ligt Diederik van dingen wakker. Niet toen hij het akkoord gaf om de verzorgingsstaat af te breken. Niet toen hij zijn kinderen hoereerde om verkozen te worden. Niet toen zijn eerlijke verhaal toch niet zo voor een duidelijke uitleg vatbaar was. Niet toen Jake in schuimbekkende, zinderende razernij een stukje over hem schreef, wat overigens in de bunker tot op heden nog niet begrepen wordt want als Jake de naam van de voormalig sociaaldemocraten hoort gebeuren er toch behoorlijk enge dingen.

  Maar daar ligt Diederik dus niet wakker van. Toen de PvdA in alle gemeentes gedecimeerd werd tijdens de verkiezingen sliep Diederik zelfs als een prachtrode PvdA-roos. Het is namelijk heerlijk als dingen waar je wel iets aan had kunnen veranderen het ravijn in storten en daar droomt Diederik van, en fijn ook. Maar van een foto van een resultaat van een catastrofe die al maanden aan de gang is en waar Diederik nou bij uitstek helemaal geen invloed op had, daar ligt Diederik van wakker. Voor het eerst in zijn carriere. Die andere foto’s die de wereld gingen veranderen deden hem net zo weinig als de instagram van zijn ex-vrouw, maar deze… Verschrikkelijk – en het is niet eens de laatste. De laatste leugen, bedoel ik.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  cspr
  Lid
  03/09/2015 - 18:04 18:04

  Ik begrijp er helemaal geen ruk van. Veel met de PvdA heb ik niet op, maar, maar HOE WEET JIJ NOU HOE DIEDERIK SAMSOM SLAAPT??

  Of laat ik het anders zeggen: Wat is dit voor demagogische retoriek?

  E.R. Deoz
  Antwoord aan  cspr
  03/09/2015 - 21:03 21:03

  Hij zei dat hij voor het eerst in zijn politieke leven wakker lag door deze foto. Daarvoor sliep hij dus goed. Dat staat niet in die tweet, maar was wel te zien bij het journaal.

  Hark
  Hark
  04/09/2015 - 13:50 13:50

  Tja soms zijn politici net mensen. Het is toch wat.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN