More

  RECENTE POSTS

  Deze Video Van John Oliver Zal Je Geest Opblazen!

  Het kan u niet ontgaan zijn. Het is BuzzFeed week op Retecool. Waarom? Nou, heel simpel, wij willen via het rippen van andermans content ook 850 miljoen dollar waard zijn. Dat wil jij toch ook? Eén van de pijlers van sites als BuzzFeed is “Native Advertising“. Wat dat is en waarom het zo goed werkt legt HBO’s John Oliver op geniale wijze uit in onderstaande video. Of op z’n BuzzFeeds: “Deze Video Van John Oliver Zal Je Geest Opblazen”.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  L B
  L B
  Beheerder
  11/08/2014 - 13:25 13:25

  There you go

  Betsy
  Betsy
  11/08/2014 - 15:57 15:57

  sell-out

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  11/08/2014 - 22:22 22:22

  Interessant. Maar een advertentie als nieuws verpakken gebeurt natuurlijk al heel lang. Het gaat daarbij vaak om graduele verschillen. In de telegraaf lees je (even simpel gezegd) de VVD advertenties, in de volksbode de pvda- advertenties en in de NRC de D66-advertenties. Koop onze boodschap en wij maken de samenleving voor u in orde! Die boodschap, verpakt in nieuws, interviews, reportages en columns.

  Maar goed, de politiek daar willen de meeste burgers niet langer voor betalen, want die levert wanprestatie vinden ze. Logisch dat het bedrijfsleven dan de voet aan de grond krijgt. Want de schoorsteen van de krant moet roken tenslotte.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN