More

  RECENTE POSTS

  Deze millennial heeft schijt aan de rechtstaat en kaapt dus een vliegtuig en gaat drammen

  Elin Ersson is een Zweedse dram-millennial van het ergste soort. Ze zat namelijk in Gotenburg in het vliegtuig dat naar Turkije zou vliegen en er zou een uitgeprocedeerde asielzoeker meegaan die teruggestuurd werd naar Afghanistan. En aangezien dat vet zielig is en het keigevaarlijk is in Afghanistan ging Elin er dwars voorliggen en blokkeerde het vertrek van het vliegtuig.

  Nu is het zo in een rechtstaat dat een uitgeprocedeerde asielzoeker zegmaar “uitgeprocedeerd” is. Dus we hebben met elkaar regels afgesproken, er zijn procedures ter bescherming van iedereen en die zijn allemaal doorlopen en toch mocht de asielzoeker niet blijven. Soit. Maar niet voor Elin dus. Die ging ostentatief in het gangpad staan.

  Ze ramde haar Feestbroek livestream aan en ging zichzelf staan filmen. Mensen (die gewoon ergens heen moeten en wel accepteren dat er zoiets is als de wet en de rechtstaat) die vroegen haar op te tiefen, maar daar doet ze natuurlijk niets mee. Ze heeft gelijk, zij deugt tenminste, dus moet haar mening doorgedramd worden. Bij Joop zijn ze duidelijk op haar hand. “Ook wordt ze voortdurend gemaand haar toestel uit te zetten maar Elin weet dat de live stream haar redding is. Ze heeft een foto bij zich van een jongen die aanvankelijk uitgezet zou worden maar die blijkt vervangen door de 52-jarige man. Op 7:30 verklaart een Turkse man zich solidair met haar. Elin schiet vol. Er klinkt applaus. Even later volgt een voetbalteam dat ook is gaan staan. En daarna gaan er meer mensen staan. Uiteindelijk wordt de Afghaan van het vliegtuig gehaald. Elin volgt hem. Een tijd later meldt ze dat de deportatie afgelast is. Meer weet ze niet.”

  Jammer dat zelfs de reaguurders op Joop haar verafschuwen.

  Dus die man is de dag erna alsnog gewoon op het vliegtuig gezet en Elin heeft niets bereikt behalve haar 14 minutes of fame gehad. Echt, sodemieter op, ga ergens quinoa staan koken ofzo, doe een poweryogacursus, of ga reddingsvesten in zee smijten op Kos, maar kap eens met vliegtuigen kapen omdat jouw mening anders is dan de uitkomst van een geborgde procedure.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  14 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  14 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Lid
  24/07/2018 - 14:45 14:45

  Ik denk dat zelfs Dijkie haar uitkotst.

  ThE_ED
  Beheerder
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  24/07/2018 - 15:13 15:13

  OLO

  GJ_
  GJ_
  Lid
  24/07/2018 - 15:32 15:32

  Ga je toch lekker zelf backpacken in Afghanistan. Niks aan de hand daar joh 🙂

  Monade
  Antwoord aan  GJ_
  24/07/2018 - 16:34 16:34

  Pffft. Afghanistan is ongeveer 1 miljoen vierkante kilometer groot. Er zijn écht wel veilig plekken, hoor.

  Uit eigen (teleurstellende) ervaringen met echte Afghaanse asielzoekers kan ik jelui melden dat een klein deel ervan een gevluchte aanhanger van het Sovjet regime is (exlid geheime dienst – beul enzo – ) en het overgrote deel ervan economische vluchteling. Begrijpelijk, hoor, maar dankzij de massale instroom moet de uitkeringspoet, sociale woningen & mieles over een steeds grotere groep worden verdeeld. En dat gaat nú al fout.

  Maar ja, Sweden’s gonna swede (Chips & cola & 24uursluier-alert! Duurt zo lang dat je een Stockholmsyndroom krijgt)

  Weirdoinventor
  Lid
  24/07/2018 - 19:20 19:20

  Ze heeft een foto bij zich van een jongen die aanvankelijk uitgezet zou worden maar die blijkt vervangen door de 52-jarige man.

  Wat? Waarom heeft ze die foto bij zich? Hoe komt ze daaraan? Hoe wist ze dat ze met die jongen op een vlucht zou zitten? Zijn ze de verkeerde man aan het uitzetten? Zijn twee mensen die allebei uitgezet gingen worden van vlucht verwisseld? Protesteert ze omdat ze denkt dat de verkeerde persoon uitgezet wordt? Zat ze eigenlijk in dat vliegtuig voor die andere jongen? Is dat haar geheime liefde die ze probeert te redden? Is die jongen simpelweg een knap gezicht dat het goed doet als symbool en dit een goed voorbereidde actie die spontaan moet lijken? Wilde ze hem graag uitzwaaien en de tyfus wensen omdat hij haar verkracht heeft? Waarom roept een verhaal dat zo simpel zou moeten zijn zoveel vragen op?

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  24/07/2018 - 20:50 20:50

  Waartoe zijn wij op aarde?
  Ik had dezelfde vragen, Weirdo. Maar ik besloot dat andere dingen in het leven belangrijker waren en heb ze uit mijn hoofd verbannen. Haar paar minuten op Social Media-fame zijn voor haar waarschijnlijk een orgastisch genoegen maar als ze daarop blijft pieken in haar leven dan zie ik het somber in. En voor de vliegveiligheid is het ook geen feest. Genoeg copycats die denken dat het in het leven zo werkt zoals Elin doet en dus voor minder een vliegtuig kapen.

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  26/07/2018 - 12:57 12:57

  Ah, minnaars! Wat heerlijk!

  Monade
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  26/07/2018 - 13:16 13:16

  Lekkerj inclusief deugen doorj exclusief te minnen! Heerjlijk!

  / Pas maar op dat jelui hiervan geen burnout krijgen!

  tkteun
  tkteun
  26/07/2018 - 18:56 18:56

  Je hebt het natuurlijk wel over de Zweedse rechtstaat.

  Daar waar filmen van personen, gebouwen of andere dingen in het geheel verboden is, maar je natuurlijk wel zelfStandig een vliegtuig aan de grond mag houden.

  Bismarck
  26/07/2018 - 19:04 19:04

  Zeg Flep, waar was je met je rechtsstaat en kapingspraatjes op 28 november vorig jaar? Je bent echt een triest figuur.

  Meisje (dat ik echt wel zou doen, als ze akkoord ging, je weet nooit in Zweden met de wet tegenwoordig) heeft principes, staat op voor haar principes, om te voorkomen dat een gevlucht jochie teruggestuurd wordt naar het door oorlog verscheurde en helemaal niet veilige Afghanistan (waar volgens BuZa burgers doelwit zijn voor aanslagen) en onze dappere toetsenbordridder (waarschijnlijk geïnspireerd door een stukje bij de Roze Khmer, waar de RC’s steeds meer een dependance van lijken) maakt daar eens een lekker stukje van, KAPING RAAAH, SCHENDING VAN DE RECHTSSTAAT! En het publiek van racisten springt er natuurlijk meteen bovenop ZELFS DIJKIE ZOU HAAR NIET DOEN! En iedereen maar lekker kotsen op iemand die wel deugt (dat is in jullie kringen blijkbaar een scheldwoord, hoe zielig is dat?). Nou, jullie mogen samen trots op jezelf en elkaar zijn.

  En dat terwijl Flep gewoon zelf naar Cyorus is gevlucht om een middelvinger naar de Nederlandse rechtsstaat op te steken en bedrijven te helpen met belastingsonduikingspraktijken. Leuk als je jezelf wil verrijken door schijt te hebben aan de Nederlandse rechtsstaat, maar dan kun je je op dat gebied beter onthouden van commentaar op anderen.

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Bismarck
  26/07/2018 - 21:32 21:32

  Bismarck, gast…

  Monade
  Antwoord aan  Bismarck
  26/08/2018 - 19:41 19:41

  Naschrift: de 50-jarige Afghaan die deze narcistische deugtrut ten koste van anderen wilde ‘redden’, was in Zweden onder andere 3 keer veroordeeld wegens mishandeling van zijn eigen vrouw en kinderen:

  Friatider bericht
  Nyheter bericht

  En ik jat parafraseer van Google Translate & Voice of Europe (ja, ja):

  The man is convicted of assault in Sweden, the police confirmed to Fria Tider. However, that was not why he was deported.

  Now, newspaper Nyheter Idag reveals that the man was sentenced to nine months in jail for three cases of assault of his own wife and their two children.

  The newspaper writes that the man was frequently violent and the verdict against him is an event on 14 January 2018.

  At that day he “whipped” his two underage daughters because they did not turn off their TV. According to the judgement, he took a two meter long charging cord, folded it, and then struck the little girls on the back, arms and legs.

  However, the assault did not stop there. When the mother came into the room, the children managed to escape from there.

  But then the man started to abuse her instead. The 52 year-old whipped the mother so she fell to the floor, and then he grabbed her head and pounded it against the floor.

  Elin Ersson wist dat niet & het interesseerde haar niet. ‘t Belangrijkste was dat zij ten overstaande van haar kijkers klaarkwam op haar eigen virtue signalling.

  En daarom, lieve Bismarck, heeft “deugen” tegenwoordig een sarcastische betekenis gekregen. Het verwijst naar het opzichtige schijndeugen van Farizeeërs, niet naar degenen die deugen maar daar niet prat op gaan.

  Monade
  Antwoord aan  Monade
  26/08/2018 - 20:18 20:18

  s/3 keer veroordeeld wegens mishandeling van zijn eigen vrouw en kinderen/keer veroordeeld wegens 3 gevallen van mishandeling van zijn eigen vrouw en kinderen/

  <-- Zure Kut
  <-- Zure Kut
  Lid
  27/07/2018 - 19:44 19:44

  Wat een kutflame.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN