More

  RECENTE POSTS

  Deze google-zoektermen zullen uw kinderen laten verdwijnen

  Je zal moslim zijn. In Nederland. Dan kan je van mij verwachten dat ik je af en toe uitlach. Omdat ik dat nu eenmaal doe. Met mensen die geloven in een vriendje in de lucht. Verder stoor ik me er niet aan. Waarom niet? Mwah. Omdat ik ben opgegroeid in een hervormde gemeente, dat een boek eert vol perversiteiten. Je jongste zoon te neuk aanbieden aan de eerste de beste vertegenwoordiger bijvoorbeeld. Of het stenigen van je buurman vanwege het aandouwen van zijn secretaresse. Of ik ooit de angst heb gehad in mijn ster gepaald te worden als de deurbel ging? Welnee. De meeste gelovigen zijn nu eenmaal niet al te snugger en halen vooral dat uit de bijbel waar ze zichzelf in kunnen vinden. En zo is dat met de moderne moslim niet anders. Toch is er een klein verschilletje. Daar waar christenen zich nooit hoeven te verantwoorden voor wandaden van hun medegelovigen wordt er van moslims massaal verwacht dat ze afstand nemen van de barbarij van een stel onderontwikkelden een paar duizend kilometer hier vandaan. Niet te doen. De discussie over wel of geen zwarte piet laat vervolgens nog eens mooi zien dat Nederland nog een flinke berg racisten huisvest en vervolgens is het niet zo heel vreemd dat het zien van sites als deze je doen verlangen naar een land ver weg onder de zon. Zo ook deze gezinnen uit Huizen. Ik heb geen idee wat hun intenties waren. Ik romantiseer de boel ook niet. Steek mijn hand voor niemand in het vuur. Wat ik wel weet is dat een verdenking tot terrorisme het tegenwoordig blijkbaar rechtvaardigt om je kinderen 3 maanden te ontvoeren naar een geheime lokatie. Geen recht. Geen veroordeling. Ik zou als moslim in ieder geval een beetje uitkijken welke vakantiebestemming u in uw browser tikt.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  12 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  12 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  02/09/2014 - 18:27 18:27

  Ik heb uit de media opgemaakt dat ze al vergaande plannen hadden gezellig met de jihachopaten mee te gaan doen daar in Syrië maar dan nog vind ik het lastig, wat mij betreft heeft de overheid niks in je hoofd te zoeken en is iets pas strafbaar als je het ook daadwerkelijk gedaan hebt. En niet als je ergens aan denkt..
  Ook al gezegd dat ik ze netjes door een fanfare begeleid naar Schiphol af had laten marcheren maar ja, die kindertjes hé.. En wat gaan ze daar doen? Hoeveel onschuldige slachtoffers maken ze daar? Maar als we zo gaan denken moeten we ook iedereen met een strafblad of ultralaag voorhoofd bij de grens tegen gaan houden en kunnen we wel ophouden Nederland een vrij land te noemen. Heel erg lastig dit.
  Denk dat ik het maar bij deze tweet hou.

  Wtrdk
  Lid
  02/09/2014 - 19:18 19:18

  Heeft Ome Ivo precogs in dienst?

  Betsy
  Betsy
  02/09/2014 - 20:22 20:22

  Niemand die vid gezien van een aussie die daar in IS-land z’n zeer minderjarig zoontje liet rondlopen met een afgenomen hoofd?? Kinderen beschermen van grootse plannen van ouders is van alle tijden en meestal zeer terecht. Kent iemand de moon sekte nog?? ook een gestoorde sekte die kinderen misbruikte en tot slot dwong tot eigenvermoording, bah wat een slecht volk heerscht de retecools tegenwoordig, in en in slecht. IS heeft net weer een vermoordingsvid online geknald van een journo die niets maar dan ook niets met het de aak te maken heeft. IS gangers moeten gestopt worden een voor een en uiteindelijk allemaal, alsmede de terugkomers, moordenaars zijn het met bloed aan de handen, die wil ik in Rotterdam-west gewoon niet tegenkomen.

  Møhammed Said al Sahaf
  02/09/2014 - 21:27 21:27

  “Laat die mensen gaan”
  Ja, maar om wat te gaan doen? Dat is waar ik een beetje mee zit. Daar wonen ook onschuldige mensen die liever zien dat wij (in potentie) onthoofdend tuig niet op ze loslaten.

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  02/09/2014 - 21:50 21:50

  Tsja, vervelend he? Als je gehaat wordt terwijl je het zo goed bedoelt.. ik zou als allochtoon ook veel Nederlanders haten, al was het maar om hun weke goede bedoelingen en hun paternalisme

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  02/09/2014 - 22:04 22:04

  maar on topic: het lijkt mij sterk dat er onvoldoende bewijs is om die vier ouders (voorlopig) vast te zetten. We hebben het niet over een lichte maatregel. De rechter zal zich hier uiteindelijk over moeten uitspreken.

  Dat die kindertjes dan ergens anders onder gebracht worden – en niet ook de bak indraaien -lijkt mij niet meer dan humaan.. dus dat het zo zielig is dat die kindertjes van de ouders worden afgepakt omdat die alleen maar “hebben gegoogeld op een vakantiebestemming in Aleppo ” gaat er bij mij niet in

  Betsy
  Betsy
  02/09/2014 - 22:33 22:33

  “laat die mensen gaan”

  NEE, NEE, NEE, niet laten gaan, als jij je kind met religieus vergif of puddingbuks volpompt dan ga ik je niet laten gaan om welke reden dan ook, schijt aan je vrijheid die je anderen (je kind dus) ook niet gunt en ik juich het toe dat onze rechtstaat daar paal en perk aan stelt, geen twijfel.

  leitkultur
  leitkultur
  Gast
  03/09/2014 - 00:20 00:20

  He! Cool topicplaatje van mijn hand! (www.wouter-mijland.com ter verdere verspreiding van mijn eeuwige creatieve roem) ik begrijp nog steeds niet waarom je wel in het leger mag gaan en in b.v. Afghanistan op mensen mag jagen, of positief beoordeeld wordt als je voor de Koerden gaat vechten, maar jezelf in een zgn. vrije democratie niet bij de minder populaire partij mag aansluiten.. Mag je niet in vrijheid je eigen vijand of eigen weg kiezen? is het oorlogspad niet altijd een dwaalspoor? Onder welke vlag dan ook: oorlog is georganiseerde moord

  vanhetgoor
  03/09/2014 - 12:35 12:35

  Niet alle dierenbeulen mishandelen paarden! Niet alle overtuigde moslims moorden joden uit. Maar het feit is wel dat alle paarden-mishandelaars ook een ziekelijke lust hebben tot het mishandelen van dieren. En ook is het zo dat in het boekje met de regels van de moslims onomwonden wordt gesteld dat het de plicht van elke moslim is om met een zwaard op de nekken van de joden in te hakken.

  Er is wel degelijk een verschil met de Oud-Testamentische gastvrijheid om de zoon of dochter aan te bieden aan een langstrekkende (handels) reiziger en de richtlijnen in de koran om enerzijds de vrouw van een moslim uit te lenen aan alle mannen in de moskee of om een vrouw te stenigen die zelf besluit om haar benen wijd te doen voor een ander dan haar wettige echtgenoot. De Oud-Testamentische gastvrijheid is optioneel, als men er zin aan heeft. De koranistische regels om de vrouw uit te lenen aan elke andere moslim zijn bindend. Het is dus net wat je kiest.

  Ome Mc
  Lid
  03/09/2014 - 17:12 17:12

  Volgens het oude testament zou je het halve internet moeten stenigen omdat iemand ervan proberen te overtuigen dat god niet bestaat daar genoeg aanleiding voor is, vanhetgoor.

  Dus ga eens met dezelfde maat meten.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN