More

  RECENTE POSTS

  Deze Door Een Terminaal Ziek Blind Weeskindje Gemaakte Video Is Het Mooiste Wat Je Vandaag Gaat Zien Voor Het Middaguur.

  Oké, toegegeven, deze video is niet gemaakt door een weeskindje in de laatste fase van zijn leven en die tieten zult u verder ook niet tegenkomen (althans niet online), maar er wordt wel mooi uitgelegd waarom het werkt: clickbait. En dat het werkt, hebben we hier op Retecool met eigen ogen kunnen aanschouwen en derhalve kunnen we niet achterblijven, want de BBQ schoorsteen moet ook roken. Dussss, TIETEN! WEESKINDJES! EXPLOSIES! MANNEN MET RARE ACCENTEN! SATIRE! Oftewel, alles wat er mis is met clickbait. (Maar zolang ‘t werkt, gaan we er lekker mee door)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  21 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  21 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Witte Penis In Zwarte Vagina op BusAnus
  Witte Penis In Zwarte Vagina op BusAnus
  Gast
  04/10/2014 - 13:41 13:41

  @Frisco mogen wij de cijfers zien?

  Volgens mij namelijk, zijn jullie je doelgroep aan het veranderen op HistoryChannel-achtige wijze.

  E.R. Deoz
  04/10/2014 - 13:41 13:41
  Witte Penis In Zwarte Vagina op BusAnus
  Witte Penis In Zwarte Vagina op BusAnus
  Gast
  04/10/2014 - 14:26 14:26

  eN wAT mOET iK iN dIE rODE cIRKEL zIEN ?

  Hoofdmeester
  04/10/2014 - 14:54 14:54

  Die titels hebben er anders voor gezorgd dat ik steeds minder op de RC’s ben te vinden, en als ik her en der commentaren lees ben ik bij lange na niet de enige die er zo over denkt. Een week was grappig, en nu is het niet eens irritant meer, want al ruim op het punt gekomen dat het me niks meer kan schelen omdat ik toch al een stuk minder vaak kom op RC.
  Gefeliciteerd met het toegenomen geklik, maar jammer dat in ruil daarvoor een aantal oude bezoekers een stuk minder langskomen. Het is maar waar je prioriteiten liggen.

  HurP
  04/10/2014 - 15:03 15:03

  De hoofdmeester vat het schitterend samen. Kwantiteit boven kwaliteit.

  Jake
  Lid
  04/10/2014 - 18:32 18:32

  Kijk, dit bedoel ik nou. Waar ik mij al een tijd aan stoor is de manier waarop het reaguurdersbestand nieuw bloed buiten de deur houdt. Wij zien een aantal nieuwe mensen op de side die ook terug blijven komen. Kennelijk heeft het geintje met de titelsatire op Buzzfeed een positief effect. We worden meer gelezen door andere gasten dan het vaste cirkeltje reaguurders. Komt dat puur door de titels? Nee, want dat grapje heeft men op een bepaald moment door. Ik ben blij dat er meer mensen dan alleen de oude garde om onze grappen en grollen kunnen lachen. Als dat betekent dat we een aantal gasten van het kaliber “Nou door de titels kom ik nooit meer” hebben dan neem ik dat graag voor lief. Wij houden jullie niet tegen. En alleen kwantiteit? Hou toch op. We doen elke keer ons best om leuke postjes te tikken over van alles en nog wat en dat terwijl we er vrijwel allemaal er nog eens een full-time baan naast hebben. Weet je wat wij er voor betaald krijgen? Niets. En toch weten we leukere en betere content te leveren dan bijvoorbeeld de Roze Buren die door TMG in de lucht worden gehouden. Denk daar maar eens een keertje over na voordat je ons gaat zitten afzeiken.

  HurP
  04/10/2014 - 20:31 20:31

  Dus, dat bedoel je nou. Je stoort je aan reaguurders, tja, dat is dan jammer. Moet ik, omdat jij er geen cent voor krijg, minder kritisch zijn? Dat is wat je vrijwel letterlijk zegt…
  Ik zeik het algemeen niveau van retecool niet af, ik ben het alleen met de hoofdmeester eens dat je eens zou kunnen nadenken over of je inderdaad naar een andere doelgroep wilt. Want dat is het netto resultaat, niet een aanvulling, maar een verschuiving.
  Wij krijgen het gevoel dat onze bruine stamkroeg door de witte formicatafeltjes, het roze behang, het kwijlende nieuwe clientele maar VOORAL door de nieuwe namen voor de, over het algemeen inderdaad nog steeds smaakvolle gerechtjes, aan cachet en salonfaehigheit inboet. Maar ja, ons kwijtraken “neem je graag voor lief”.
  En ‘for the record’ , kwantiteit boven kwaliteit ging over het echte onderwerp, de VORM van de titel (kwaliteit) die het verliest van de zucht naar meer (kwantiteit).

  Vooralsnog is de oude garde, die je blijkbaar zo graag inruilt, de enige nichegroep die het produkt retecool consumeert. De nieuwe garde, die je zo zaadvragend omarmt, trek je alleen aan met “de truuk” die door 1 miljoen miljard andere websites ook gebruikt wordt en waarmee je jezelf dus volkomen inwisselbaar maakt met die sites.

  We zullen zien waar het op uitdraait, ik hou het er voorlopig op dat je statement geen redactiestatement is. Dit ding, whatever it is, en dus inclusief jouw schrijfsels, is me (en ik denk ons) dierbaar, wij willen het niet kwijt……

  Jake
  Lid
  04/10/2014 - 21:07 21:07

  Kritiek is prima. Passief agressieve dingen kunnen we alleen wat minder mee: dat kaart ik aan. En ik stoor mij aan het ambtshalve willen vasthouden aan het oude.

  Jammer dat we je stamkroeg verbouwen maar zo af en toe moet er wat nieuw bier op de tap, om maar even in die analogie te blijven. En ja, mensen die verbolgen lopen te doen en dat ze daarom dan maar weg blijven: dat neem ik inderdaad voor lief. Vooralsnog is die titelzooi een satire op de zaadvragende clickbait, die grappig genoeg ook nog blijkt te werken.

  All Things Fall Apart
  All Things Fall Apart
  Gast
  04/10/2014 - 21:33 21:33

  Er is minder interactie hier sinds jullie veranderingen en toch gaat het beter?????
  Komop, hak die knoop door en sluit de comments. .

  “En ik stoor mij aan het ambtshalve willen vasthouden aan het oude. ” Ik zou zo’n zin pas in mijn mond durven nemen na een stap voorwaarts……….

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  04/10/2014 - 21:57 21:57

  Panta rhei mensen, panta rhei.. http://nl.wikipedia.org/wiki/Panta_rhei_%28Heraclitus%29. En over 20 jaar weer terug naar de Perzische kleedjes en de bruine schrootjes.. 😉

  Sesven
  Sesven
  Lid
  04/10/2014 - 23:43 23:43

  Ach lul toch niet Jake. Het heeft geen drol te maken met de titels. Dat is gewoon irritant en kinderachtig. Het valt het jou blijkbaar niet op dat de content nauwelijks reacties krijgt? Behalve het Verzin een Onderschrift gebeuren? Jippie, je trekt een nieuwe doelgroep die het geen ruk interesseert wat je plaatst, als ze maar op reclame banners drukken?

  Ik ben een reagluurder die bij lange na niet zo gevat is als het vaste deel van reaguurders hier op de retecools. Ik zit me echter al wel drie jaar lang te bezeiken om jullie posts en de daarbij horende, bij tijd en wijle, briljante commentaren van de reaguurders. Maar dat “geintje” van de afgelopen tijd heeft er wel voor gezorgd dat ik de RSS maar even heb uitgezet, met al dat aandachtshoerderige gedrag van de afgelopen weken. Want als je zo graag wilt dat ik klik, moet je er wel voor zorgen dat je iets aflevert. En dat gebeurt bij lange na niet,

  Enneh, die foto van mn zus? Dat is echt zo howlin’ wolf 8.0..

  Hansaplast
  Hansaplast
  05/10/2014 - 00:14 00:14

  de rc-rss? die is toch al een tijdje stuk?
  in elk geval sinds de nieuwe lay out krijg ik er niets meer op binnen.
  lekker rustig.

  Puh!
  Redacteur
  05/10/2014 - 00:51 00:51

  Een beetje zeiken over de titels terwijl de post inhoudelijk niet veranderd zijn is zo zeiken over het uiterlijk van de journaallezer.!

  Illuminatus Magnus
  05/10/2014 - 09:43 09:43

  Hee jongens, nu we toch bezig zijn. Kan de redactie niet eens een paar gewone titels plaatsen, afgewisseld met O Mijn God, Ik Kan Niet Geloven Dat Het Geen Echte Post Is, en eens kijken wat voor effect dat op lees- en reageergedrag heeft. Als jullie op gerechtelijk bevel uit de redactiebunker worden gezet en jullie pots moeten gaan bakken in een armzalig kamertje met een stoof en koolmonoxidevergiftiging op de loer ligt, weten we dat het een slecht idee was.

  Puh!
  Redacteur
  05/10/2014 - 10:53 10:53

  .

  horrorneefje
  Lid
  05/10/2014 - 11:03 11:03

  Godverdomme. Eerst wordt mee een video gemaakt door een Terminaal Ziek Blind Weeskindje beloofd, daarna Tieten, en wat krijg ik? Een hoop gelul. Over titels En nog steeds geen tieten.

  Puh!
  Redacteur
  05/10/2014 - 11:09 11:09

  ,

  Jack Random
  Jack Random
  05/10/2014 - 13:19 13:19

  Kom alleen maar even langs om Hoofdmeester te plussen hoor, ben zo weer weg. Kom wel weer terug als er over de politiek gezeken kan worden. Tieten heb ik thuis al.

  gronk
  gronk
  05/10/2014 - 14:44 14:44

  Volgens mij is het allemaal foutgegaan met die kutmeziek. Daardoor heeft de redaxi hersenkanker gekregen of wormen in ‘t hoofd of allebei. En dan ga je dit soort maffe dingen doen.

  gronk
  gronk
  05/10/2014 - 14:48 14:48

  Dus laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen die op de linkjes van frodooh of webbie klikt. Voor je het weet kun je Alleen Nog Maar Zo Schrijven, en hoewel memo’s met titels als ‘Tien Punten Om het Meeste uit de Serverruimte te halen’ of ‘De Vijftien Meest Veelbelovende Markten Voor Onze Portfolio (met ExtraVeel Lekkere Wijven)’ in eerste instantie best scoren onder het management gaat dat uiteindelijk ook niet goed aflopen.

  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  05/10/2014 - 17:53 17:53

  *papegaait Jack Random na*

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN