More

  RECENTE POSTS

  Deze documentaire mag JIJ niet zien van Erdogan! Aramese Genocide

  Ja, het is Erdogaan met die banaanweek op Retecool. As we type worden de laatste luchtgaten van de bunker dichtgesmeerd en is Jake bezig om via de middengolf en in morsecode te verifieren of xaderp z’n aluhoedjesdistributiecentrum in Ankara tijdig verlaten heeft vooraleer deze post online komt.

  Reet belt driftig met de manager van Ebru Umar om te zien of ze aan te trekken is als gastcolumniste, want het blijkt nog bijzonder lastig om iets echt onsamenhangends te maken door het vanaf het balkon op de grond smijten van een emmer lettervermicelli. Blijkbaar is die Ebru echt een uniek talent op dat gebied. Bij ons blijven er flarden Shakespeare terugkomen.

  Wat blijkt, de Turkse ambassade in Zweden heeft even gemaild met de TV zender TV4 of de uit te zenden documentaire over de Aramese genocide even dusdanig smaakvol aangepast zou kunnen worden zodat het woord genocide er niet in voorkomt want dat is een term die de Turkse ambassade niet zou waarderen. Hier de brief van de Erdogangmakers.

  Dit is dus niet de Armeense genocide, dit is de Aramese genocide. Waarbij dus Turkije in beide gevallen (zo ongeveer als enige) zich op het standpunt stelt dat het geen-ocide was.

  Maar das een beetje gek dus, dat ome Erdo z’n pijplaven dwergchimps laat melden dat een documentaire niet uitgezonden zou moeten worden, want we zijn het er niet mee eens. Dan kun je ook wel Ebru Umar oppakken omdat ze vaak onsamenhangende columns schrijft. Of Geert Wilders omdat hij regelmatig rare dingen in microfoons brult.

  Nu komt echter onze kennis van het inhoudelijke Scandinavische werk niet verder dan de t-shirtwissels van Saga Norén, dus de versie van de EO is vermoedelijk wat beter te bekijken. Die staat HIERRRR van 2Doc.

  Heeft die Erdogan nog steeds niet z’n snor gedrukt?! Ja. Duh. Die blijft fier overeind staan omdat die gestut wordt door een egootje of 14. Nee, doe ons maar 14 maagden in plaats van de bruine behaarde arm van Erdogan in onze Reet. Ons “Je hebt zelf een snor” toeroepen kan op Twitter, aanmelden voor een staatsgreep in Ankara kan ook via Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  behanger
  Beheerder
  26/04/2016 - 13:52 13:52

  ik heb hem meteen maar even veiliggesteld via downloadgemist.nl

  behanger
  Beheerder
  26/04/2016 - 13:53 13:53

  Ha, ik krijg reclame vooraf van Soldaat van Oranje.

  Møhammed Said al Sahaf
  26/04/2016 - 17:13 17:13

  In tegenstelling tot de EU zijn de Zweden dus niet van plan te bukken. Netjes.

  “Die Exekutivagentur für Bildung, Audiovisuelles und Kultur bei der EU-Kommission stehe hinter “Aghet”, berichten die “Dresdner Neuesten Nachrichten”.
  Die Agentur soll Rindt zufolge aber Informationen über den Fall auf ihrer Internetseite entfernt haben. “Das finden wir nicht gut.” Es sei ein Warnsignal, dass die türkische Regierung selbst vor Einflussnahme auf freie Meinungsäußerung in Kunst und Kultur in Europa nicht zurückschrecke.”

  http://www.ravage-webzine.nl/2016/04/24/turkije-wil-duitse-concertreeks-censureren/
  http://www.spiegel.de/politik/deutschland/dresden-tuerkei-protestierte-gegen-konzert-der-sinfoniker-a-1088933.html

  Gabriël Aramean
  Lid
  27/04/2016 - 00:54 00:54

  Ben zelf een Arameeër, eindelijk zien mensen de echte kant van dictator Erdogan door het negatieve nieuws die hij zelf veroorzaakt

  Geuri
  Geuri
  Gast
  28/02/2019 - 09:32 09:32

  Sharbel Geuri
  Bekspringhoek 31
  Enschede

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN