More

  RECENTE POSTS

  Deze Christen Wil Uw Snikkel Chippen

  Nog niet zo heel lang geleden heeft de Tweede Kamer onderzoek gedaan naar het ICT beleid van de overheid. Een van de conclusies was toen, dat in die Tweede Kamer niet zo bijster veel kennis bestond over ICT. Inmiddels alweer ruim twee dagen later komen SP, PvdA en GriezelUnie met een wetsvoorstel om gedwongen prostitutie te bestrijden. Hoerenlopers die weten dat de prostituees die zij bezoeken niet geheel vrijwillig in het vak zitten, moeten tot vier jaar celstraf kunnen krijgen. De politie kan met de nieuwe wet actief gaan zoeken op recensiewebsites over hoeren, om aan de hand van IP-adressen te herleiden wie bij welke hoer is geweest, aldus Gert-Jan Segers van de Griezels.
  Gert-Jan heeft blijkbaar een tijdje (beroepsmatig!) op hookers.nl zitten koekeloeren en is zich een christelijk hoedje geschrokken. ‘Ik vind prostitutie geen goede beleving van seksualiteit. Liefde en seks horen bij elkaar.’
  Hoogste tijd dus dat de politie mankracht gaat inzetten om aan de hand van IP-adressen te achterhalen wie er achter de computer zat (lastig), de betreffende prostituee op te sporen (lastig) en vast te stellen dat iemand onomstotelijk weet heeft gehad van misstanden (lastig), zodat we naar een kansrijke strafzaak toe kunnen werken. Misschien is het toch beter Pink Roccade maar te vragen of zij aan de hand van smartfone- en wearablegegevens (locatie, verhoogde hartslag en transpiratie in je handpalm) kunnen vaststellen dat je een hoer ligt te pompen waarna de politieman via je googleglass even kan meekijken of ze geen blauwe plekken heeft.

  CU

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Apenkoning
  17/10/2014 - 13:01 13:01

  Soort gedachtenpolitie dus. Nou daar zal de wandelvereniging van opkijken.

  Vamos
  17/10/2014 - 13:31 13:31

  Omzeiling hoerenlopers: de open WiFi-hotspot op je UPC-router. Heeft een ander IP-adres als je ‘eigen wifi’ en kan iedereen bij.

  Ome Mc
  Lid
  17/10/2014 - 13:36 13:36

  Maar als ze dan toch bezig zijn met die moderne technologie, kunnen ze dan gelijk ook even digitalistisch vaststellen hoe laat het neuken begint?

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  17/10/2014 - 14:15 14:15

  Achter een proxy neuken gaat het helemaal worden deze winter.

  Weirdoinventor
  Lid
  17/10/2014 - 14:24 14:24

  Nou, mijn [url=http://www.efkaimport.nl/Leverancier/8/Whitehooker.html]whitehooker[/url] ligt volledig vrijwillig onder mijn auto hoor meneer agen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  17/10/2014 - 16:55 16:55

  4 jaar cel of een boete van tot wel 20.000 EUR.
  Ligt het aan mij of staan die twee in geen verhouding tot elkaar?

  Bovendien zijn absolute bedragen voor boetes compleet oneerlijk en maken een straf voor de rijke bovenlaag van de samenleving een lachertje.

  Andersom natuurlijk ook. Een weekje cel is voor een zwerver een uitje maar voor een hard werkende burger een vreselijk zware straf.

  Verder spreekt het voorstel me inhoudelijk wel aan. Het gaat om uitbuiting van zwakkeren die zich niet kunnen verzetten. Maar dan meteen doorpakken. Alle dominees, priesters en Imams die proberen zieltjes te winnen van mensen die te dom zijn om zelf na te denken of te diep in de problemen zitten om nog objectief te kunnen zijn, moeten tot eenzelfde straf veroordeeld kunnen worden.

  Xloph
  17/10/2014 - 18:57 18:57

  Maar…prostitutie is tegenwoordig legaal, en alle vrouwen die achter de ramen zitten moeten geregistreerd zijn bij de KvK, als ik het wel heb?

  Charlietoffert
  17/10/2014 - 22:20 22:20

  Maarrrrr.. is het de Camiel of Jack de Vries richtlijn?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN