More

  RECENTE POSTS

  Deze 16e zuigende apenbal gelooft u nooit

  Ons aller vriend G. de Vader schreef deze week nogal een neerbuigend epistel over onze zuiderburen. Dat het op beveiligingsgebied ook grote armoede is blijkt wel uit het nu volgende bericht: “De beveiliging van het nieuwe peperdure gebouw van de federale politie in Brussel is zo lek als een zeef. In amper negen seconden tijd kon een expert die de beveiliging moest checken er inbreken (lees binnewandelen).” Slechts een blanco badge of een smartphone is voldoende om het pand (13 miljoen HUUR per jaar.. hahahahahahahha.. echt.. gatsen) vrolijk binnen te wandelen en u te verdiepen in de meest geheime dossiers die de dienst in onderzoek heeft. Mooi ook de reactie van het personeel op vragen of ze iets verdachts hebben gezien: “Veel personeelsleden hadden al door dat er iets schortte. Soms lopen hier mensen rond die hier inderdaad niets te zoeken hebben.” Kom. Niet. Meer. Bij. Van. Het. Lachen. Ineens begrijp je wel waarom die Belgen zo verdomde grappig zijn.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  SpaceP
  03/09/2014 - 20:50 20:50

  Voor iemand als Brenno de Winter is er geen eer te behalen in België.

  Wtrdk
  Lid
  03/09/2014 - 21:55 21:55

  “Zéér vervelend. We vroegen een high performance security en kregen slechts dit”, zegt woordvoerster Kaatje Natens.

  Ik vind Kaatje leuk… Charmante reactie!

  G. de Vader
  Gast
  03/09/2014 - 23:29 23:29

  Nou nou nou neerbuigend neerbuigend. Dat vind ik dan weer zo’n stellige mening. Ik heb op zich niks tegen België, ik heb alleen iets tegen Belgen en ik vind dat we gewoon een brug over dat land heen moeten bouwen naar Frankrijk en wellicht dat we al een aanzetje zouden kunnen doen door die gigabunker langs de E19 een beetje op te rekken tot Lille.
  Aan de andere kant…. en daar moet ik ook wel weer eerlijk in zijn, 1x per jaar neem ik een dag de wijk naar België als hier in een vlaag van totale verstandsverbijstering de Oranjes worden bejubeld. België is dan nog minder erg dan de dieptragische beelden die mij dáárvan voor de geest staan

  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  04/09/2014 - 07:47 07:47

  Als er nou één land is waar je een brug overheen zou moeten bouwen dan is het Frankrijk wel.
  Maar ik weet niet of er een brug ontworpen kan worden die zo’n overspanning trekt.

  Aan de andere kant: dan kom je in Spanje. Bij nader inzien LAAT MAAR!!!

  Weirdoinventor
  Lid
  04/09/2014 - 20:30 20:30

  Europa zou zoveel mooier zijn als zowel Duitsland als Frankrijk er tussenuit zouden floepen, Weet je hoe dicht bij je dan bij alle goede vakantielanden zit hier?

  Weirdoinventor
  Lid
  04/09/2014 - 20:30 20:30

  (Maar dat terzijde. Iemand nog iets over het onderwerp?)

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN