More

  RECENTE POSTS

  Demonstreren in Turkije…

  Demonstreren in Turkije is momenteel even zo goed als niet mogelijk. Behalve wanneer je een museum in een moskee wilt veranderen. Dan word je geen strobreed in de weg gelegd. Het Taksimplein en omliggende gebieden werden gisteren afgesloten om protesten op hardhandige wijze te voorkomen. Maar zodra de Anatolia Youth Association (AGD) oproept om bij het Hagia Sophia museum (Origineel gebouwd als kathedraal en slechts een derde van haar bestaan een moskee geweest.) te komen demonstreren om dit monument weer in een moskee te veranderen, is er niets aan de hand en kan het “protest” zonder problemen doorgang vinden. Van het seculiere Turkije lijkt weinig meer over te zijn.

  Hagia Sophia
  Dit is dus geen moskee en ook geen kathedraal, maar een musem. Houden zo!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  barq
  Lid
  01/06/2014 - 13:42 13:42

  Wacht maar tot X-mas, dan piept die turkey wel anders.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  01/06/2014 - 14:11 14:11

  Als ze dat inderdaad doen dan is er geen plek meer voor museumsstukken en krijgen we eindelijk onze plaatjes terug. Ik zeg: doen!

  /ba dum tsss

  Hoofdmeester
  01/06/2014 - 20:24 20:24

  Heeft Wilders toch gelijk gehad toen hij mordicus tegen het toetreden van Turkije tot de EU was. Terecht, voor dit soort landen wat blijkbaar terug naar de middeleeuwen wil, is geen plaats in een ondemocratisch, stelselmatig mensenrechtenschendende organisatie als de EU.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN