More

  RECENTE POSTS

  Debora, gaat het wel goed met je? Is het gedrag van Zanger Rinus OK?

  Waar Zanger Rinus doorgaans alle aandacht krijgt, blijft ‘levenspartner’ Debora op de achtergrond. In zo’n mate zelfs dat Debora vaak Romana wordt genoemd. Daar zien we gelijk ook de tragische crux van de zaak: Rinus zingt altijd over andere vrouwen. Door het lied over “met Romana op de scooter” denkt menig luisteraar dat de volkszanger zijn levensgezel bezingt. Het bleek slechts een volgende episode in een serie van wat zich het beste laat omschrijven als geestelijke marteling.

  Debora, gaat het wel goed met je? Is Rinus een beetje aardig voor je? ‘Zanger Rinus’ (Wat is dat, dat zangers zichzelf aanduiden met zanger?) zingt steeds over andere vrouwen, is dat ok?

  Hey Marlous

  De lijdensweg van Debora begon met het nummer “Hey Marlous”, waarin Rinus niet alleen over collega-muzikant Marlous zingt, maar ook te kennen geeft wel eens met haar onder de douche te willen. Ik probeerde een keer over Shakira te zingen waar mevrouw Ed het kon horen, en ik moet deze post nog steeds staand tikken.

  Met Romana (da’s dus niet mevrouw Rinus!) wilde Rinus slechts op de scooter, maar ook daar blijft het niet bij. Met ene Sharon wilde Rinus wel in een luchtballon en met Chantal (Janzen) wilde Rinus wel eens een nachtje slapen. En dan is er nu Doutzen.

  In een nieuwe videoclip zien we Rinus gretig een lingeriefoldertje bepotelen en aangeven benieuwd te zijn naar het broekje van Doutzen. Doet ze de slip aan of doet ze ‘m uit? Ondertussen zien we dat Debora wordt gedwongen mee te dansen in de clip. Haar huisgenoot staat ondertussen vol overgave hoog op te geven over de stippen op de lingerie van een andere vrouw.

  Debora, gaat het wel goed met je? Als we je moeten komen redden, doe dan tweemaal de Rups.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Wtrdk
  Lid
  01/02/2017 - 12:25 12:25

  Ik piste in m’n broek om de boodschappentasmeneer op 2:28

  Frodooh
  Lid
  01/02/2017 - 14:16 14:16

  Douchen?

  Wtrdk
  Lid
  Antwoord aan  Frodooh
  01/02/2017 - 14:29 14:29

  Olo, bij het terugkijken valt me ineens op dat Rinus ook weet hoe hij screenshots moet maken 🙂

  Jokkebrok
  01/02/2017 - 15:59 15:59

  Maak je over Debora maar geen zorgen, als ze die fratsen van Rinus zat is gaat ze gewoon lekker naar de sjippendales.

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Jokkebrok
  01/02/2017 - 16:30 16:30

  Dat gun je die sjippendales toch ook niet?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN