More

  RECENTE POSTS

  De Witte Lijst Allstars: Agnostic Front

  De in 1980 rond Vinnie Stigma en Roger Miret opgerichte band Agnostic Front – de lijst met ex-bandleden is lang en leest als een goed boek – staat nog steeds fier bovenaan wat betreft witte, boze muziek met een mening. Als een van de grondleggers van de hardcore kan het Agnostic Front geen zak schelen wat je van ze vindt. Als je maar wel braaf mee doet en met je knuisten in de lucht mee staat te brullen. Boos, maar wel met het broodnodige stukje vaderlandsliefde als het ware.

  We’re skinheads. And the skinheads in England have a very bad name like with the fascists and stuff like that. But this is America not England. Just because the skinheads are fascists over there doesn’t mean we got to grow our hair out if we don’t feel like it…. We love our country — but not necessarily how our government works.’

  Om kort te zijn; stoere jongens, ferme knapen daar bij Agnostic Front. En al helemaal omdat Vinnie Stigma ook al een ferme klauw in de pap heeft bij dat andere kekke NYHC bandje van het halfbroertje van Miret; Madball.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  10/03/2015 - 11:00 11:00

  Meneer de Greef voor redactie!

  Alpha Kenny Wun
  10/03/2015 - 11:18 11:18

  Waar wil deze post nu eigenlijk naar toe?

  Ik kan wel als weetje toevoegen dat Lord Petrus T. Steele in dikke vinger in de pap had bij het tot stand komen van Cause for Alarm.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN