More

  RECENTE POSTS

  De Wereld Vergaat: De Roze Hordes Rukken Op

  Echt mensen, de wereld vergaat, of is aan het vergaan. Het oosten van de Verenigde Staten van de USA of America maakt zich op voor de moeder aller horrorsneeuwstormen en in Amsterdam rukken de roze hordes op. De roze hordes? Hoor ik jullie in koor denken. Ja, de roze hordes! Bij het Kinselmeer in Durgerdam (Amsterdam-Noord, daar heb je het al!) zijn namelijk Flamingo’s uit Zuid-Europa neergestreken. Het roze tuig is via Zwitserland (et voila!) en een tussenlanding in Schiedam neergestreken bij de Kinseldam. Je ziet, het is allemaal de schuld van de roze hordes!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  26/01/2015 - 15:29 15:29

  Die roze horden zijn hier al decennialang aanwezig vrees ik. Niets nieuws.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Zwillbrocker_Venn

  Der Webmeister
  Beheerder
  26/01/2015 - 16:04 16:04

  je zal maar zulke Roze Buren hebben. Raak je je huis aan de straatstenen niet meer kwijt…

  Weirdoinventor
  Lid
  26/01/2015 - 17:03 17:03

  En ik maar denken dat die compensatiegebiedes de grootste onzin ooit waren. Maar er leven dus gewoon vogels in een aangelegd vogelgebied!

  Xloph
  26/01/2015 - 19:29 19:29

  @Mo: deze beesten schijnen dus niet van de kolonie in het Zwillbrocker Venn te komen, maar uit ‘Zuid-Europa’, en er wordt stellig beweerd dat ze via Zwitserland en Schiedam naar het Kinselmeer zijn gevlogen.
  Geen enkele informatie over de herkomst van die informatie; zijn ze uitgerust met GPS? Misschien geringd? Hebben ze er dus één gevangen om de eventuele ring te lezen? En waarom is die vlucht via Zwitserland en Schiedam zo zeker, en is desondanks de herkomst niet nader bepaald dan ‘Zuid-Europa’? En waarom vliegen ze juist midden in de winter van het warme zuiden naar het koude noorden?

  Verder een bonus voor de eerste Telegraaf-reaguurder die vragen gaat stellen over het besteden van Nederlands belastinggeld voor het bieden van leefgebied aan Buitenlandse vogels.

  Møhammed Said al Sahaf
  26/01/2015 - 20:24 20:24

  Ik zeg ook niet dat die Flamingo’s uit de buurt van Winterswijk komen Xloph maar dat Flamingo’s in Nederland geen nieuw fenomeen zijn zoals die meneer in het Parool zegt; “Flamingo’s heb je in Nederland normaal gesproken alleen in Artis, en nu zie je ze gewoon in het wild.”
  Niet dus, die Flamingo’s hier net op en over de grens overwinteren in Zuidwest Nederland

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN