More

  RECENTE POSTS

  De vrienden van Diedel

  Bij gebrek aan ideeën heeft het zieltogende Retecool (10 bezoekers, volgende week weer eentje minder) een site gelanceerd waarop schokkende onthullingen worden gedaan over de vrienden van Diederik Samsom. Daarop staan onder meer Fred Teeven, de man die het verlenen van verblijfsvergunningen aan kinderen ‘zuur’ noemt. En Martin van Rijn, die hoogbejaarden als postpakketjes door het land stuurt in de hoop dat ze snel dood gaan. Jetta Klijnsma, die mensen die hun bejaarde moeder in huis nemen in het kader van de participatiesamenleving tracteert op een boete. De lijst is nog niet af, en de redactie twijfelt nog of ook de ex van Diedel op de site moet, met wie hij immers “als vrienden” uit elkaar is gegaan. Kent u nog vrienden van Diederik? Laat het ons weten!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  10 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  10 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  12/05/2014 - 17:49 17:49

  De maatregelen uit dit kabinet zijn een salvo aan WTF’s wat mij betreft. Mijn ouders zijn in de 80 en kunnen geen kant meer op. Huis afbetaald maar intussen te groot, klein pensioentje. Vader niet al te gezond meer en beter af in een verzorgingstehuis maar dat neemt niemand meer op want gaat sluiten. Moeder kan zorg voor vader niet alleen aan en huis onderhouden lukt niet meer, daardoor huis niet te verkopen. Inwonen bij kinderen is geen optie, niet alleen vanwege ruimte maar ook vanwege volledige banen en te drukke kleinkinderen. Komt de Kleinsmaboete nog overheen.

  Bedankt, u hebt dit land uit de shit getrokken na WO II en nu mag u fijn wegrotten.
  Laatdunkend,
  Kabinet Rutte 2.

  Raketman
  12/05/2014 - 18:24 18:24

  Weet nou niet of ik je plussen moet of moet gaan huilen Roel. Denk dat ik het allebei maar doe…

  Illuminatus Magnus
  12/05/2014 - 18:35 18:35

  Ja, Diederik gaat lekker. Vrienden genoeg. Mark, Fred, Ivo, ga maar door!

  Jack Random
  Jack Random
  12/05/2014 - 20:44 20:44

  Vergeet Alexander, Arie en Kees niet, van de collaborerende vriendendienst-partijen.. En Edith, die het liefst alle marktmacht bij de zorgverzekeraars legt, zodat zij hun winst kunnen maximaliseren door te bepalen naar welke zorgverlener u mag, wat u daar voor moet betalen, en of ze u straks nog zowiezo willen verzekeren, want misschien wel een te groot risico.

  Maar hoe abject Wilders en zijn vriendjes ook zijn, als je als politieke partij alleen maar campagne tegen anderen kunt voeren, ben je zelf inhoudelijk failliet. De PvdA heeft blijkbaar niets te bieden, dus richten ze hun pijlen maar op anderen. Exact hetzelfde wat blonde Greet dus doet.

  En over steeds minder bezoekers op de retecools: flikker die nieuwe kut-layout dan ook gewoon in de prullebak. RC 13 moet terug. Anders ga ik godverdomme een referendum uitschrijven, waar alleen tegenstanders van de nieuwe lay op al vooringevulde stemformulieren mogen stemmen, en met die uitslag ga ik naar vriend Putin om de redactiebunker te laten bezetten.

  Weirdoinventor
  Lid
  12/05/2014 - 20:54 20:54

  Hé, maar dan wordt het tekort in de pensioenen wel mooi opgevuld met het geld van nu werkenden, want geld moet gaan naar zij die het toch al hebben, ook onder ouderen. Bestaan er mensen die niet veel verdienen dan?

  E.R. Deoz
  12/05/2014 - 21:23 21:23

  Ik denk dat het helemaal leuk wordt met “Vrinden van de VVD”, nog langer dan de Top 2000.

  N=1
  N=1
  Lid
  13/05/2014 - 00:40 00:40

  @Roel Sjonge, heel vervelend en erg dichtbij. Ik krijg een rood waas voor m’n ogen als ik lees dat er tegelijkertijd ongeveer 5 mrd wordt verbrand aan ICT projecten door incompetente ambtenaren. Maar ik zal wel weer cynisch zijn.

  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  13/05/2014 - 01:25 01:25

  Wat @Jack Random lulde
  #nieuwe kut-layout #steeds minder bezoekers

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  13/05/2014 - 10:12 10:12

  @Roel
  Goh, klinkt wel heel bekend. Mijn ouders zijn ook in de 80.
  Chronisch zieke moeder en pa die als mantelzorger de boel haast niet meer 24/7 draaiende kan houden.
  Verpleeghuis was een optie, maar niet full-time. Als pa drie dagen per week ‘lucht’ zou hebben (en wat nachtrust) dan kon hij de boel nog wel aan. Een plek delen zou dus ideaal zijn. Maar dat kon niet; zo werkte het systeem niet. Nu is zelfs de escape van full time verpleegtehuis weggevallen en moet kennelijk de arme man er eerst aan onderdoor gaan en dan kan mams naar het verpleegtehuis.
  Schofterig is het…

  Illuminatus Magnus
  13/05/2014 - 14:01 14:01

  Ja Roel en Ploppo, maar het is wel het eerlijke verhaal. Want eerlijk betekent tegenwoordig zoiets als: fuck de lutserts die niet genoeg geld hebben.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN