More

  RECENTE POSTS

  De Ultieme Oplossing voor het Vluchtelingenprobleem

  Mark Rutte en Diederik Samsom mogen dan vandaag een Europees plan voor de vluchtelingencrisis presenteren, maar de gemeente Ede heeft zojuist de ultieme oplossing gepresenteerd.

  Rutte en Samsom willen vluchtelingen die in Griekenland aankomen een enkeltje veerboot richting Turkije geven (zo ontzettend moedig). Turkije heeft immers “bijna” de status van een veilig land. Even los van de vraag of Turkije die vluchtelingen weer toelaat, zit je nog steeds met opvangcentra vol vluchtelingen die uiteindelijk toch ergens geplaatst moeten worden in Nederland.

  De gemeente Ede heeft daar een buitengewoon eenvoudige maar ontzettend doeltreffende oplossing voor: Vluchtelingen moeten mee naar de kerk en verplicht op korfbal!

  BAM! Dat kan je gruwelijk vinden, maar doeltreffend is het wel. Want zeg nou zelf. Wat zou jij doen wanneer je de keuze hebt tussen blijven wonen in (of weer terug gaan naar) je kapot geschoten huis zonder voorzieningen, terwijl de haatbaarden door de straten marcheren, of verplicht in Ede naar de kerk moeten en op korfbal geslingerd worden. Hopla, enkeltje Syrië en ik denk zelfs dat de vluchtelingen in kwestie dat enkeltje zelf willen betalen. Hup hup Rutte en Samsom, snel op werkbezoek in Ede om te zien hoe voortvarend ze daar met het vluchtelingenprobleem omgaan!

  Meer vluchtelingen en oplossingen op deze site? Dat kan, zoals deze andere ultieme oplossing van het vluchtelingenprobleem. En hier de historisch wat gevoelige endlösung oplossing van het Duitse vluchtelingenprobleem. Maar anders gewoon een new age achtige aanpak van het vluchtelingenprobleem. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook en ons volgen op twitter heerst natuurlijk ook enorm.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  28/01/2016 - 11:41 11:41

  Uit het feit dat de VVD met een plan tot verplicht kerkbezoek komt, blijkt maar weer eens hoe enorm liberaal die partij is. Kan die partij zich niet beter eens gaan aansluiten bij de SGP?

  Hangmat
  Lid
  28/01/2016 - 14:26 14:26

  Goed plan van rutte en samson. En iedereen die teruggestuurd wordt naar Turkije krijgt een bijbeltje mee. Misschien kunnen ze nog wat heidenen in Turkije bekeren.. Winwin! Haha1 dat laatste is een grapje natuurlijk want ze zijn onverbeterlijk die gasten. dat plannetje uit de biblebelt gaat dan ook niet werken natuurlijk

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN