More

  RECENTE POSTS

  De Twaalf geboden van Donald J. Trump

  Al in de eerste week dat Donald Trump president was, werd hard gelachen om de manier waarop hij zijn decreten tekende. Decreten zijn beleidsplannen die, omdat ze door de president getekend zijn, direct in werking treden. Het gelach verstomde echter toen bleek dat Trump de eerste president was die zich ook daadwerkelijk aan zijn verkiezingsbelofte ging houden en onder andere het inreisverbod voor mensen uit 7 moslimlanden in werking stelde. Gelukkig zijn er in de Amerikaanse grondwet een aantal clausules opgenomen waardoor deze decreten nog tegengehouden kunnen worden.

  Tot nu toe heeft Donald Trump 12 van deze decreten getekend en dat zullen zeker niet de laatste zijn.

  1. Afschaffing Obamacare, 20 januari

  De eerste dikke streep die gezet werd, was door Obamacare. Want iedereen zomaar toegang geven tot medische hulp willen wij niet met zijn allen, want dat is ongezond voor de portemonnee van de verzekeraars. Daarbij was het veel te sociaal en zo rollen republikeinen nu eenmaal niet.

  2. Versnelling goedkeuringsprocedures voor grote infrastructuurprojecten

  Wil je een nieuwe snelweg dwars door een natuurgebied? Pijpleiding over heilige grond? Geen probleem! Begin maar vast met bouwen en stoor je vooral niet aan al die mensen die tegen je protesteren. Het is voor de vooruitgang, dus dan is het goed. Fuck milieu. Fuck cultuur. Leve de vooruitgang.

  3. Aanpakken illegale migratie

  They took ur Jerbs! Trump heeft met dit decreet gelijk voor extra banen gezorgd, want dit decreet maakt de weg vrij voor het rekruteren van 10.000 nieuwe grenswachten die moeten voorkomen dat er nog meer goudzoekers
  de grens oversteken.

  4. Versterken grenscontrole

  Om het derde decreet kracht bij te zetten, wil Trump graag ook een muur bouwen om de tsunami illegalen te stoppen. Mexico weigert dit te gaan betalen, al had Trump dat eerder wel beloofd, dus moeten alle Amerikanen daar dan maar voor gaan betalen. Hoe ze de 40% illegale migranten tegen gaan houden die simpelweg met het vliegtuig komen, is nog niet bekend.

  5. Inreisverbod

  Voor de bescherming van volk en vaderland tekende Trump het decreet dat er vanuit 7 moslimlanden niet meer naar Amerika gereisd mag worden, omdat iedereen uit die landen een vermeende terrorist was. Dit decreet zorgde voor wereldwijde ophef en is goddank tijdelijk nietig verklaard.

  6. Ethische verplichtingen voor uitvoerende macht

  Op zich is het wonderlijk dat Trump dit decreet heeft getekend, want door dit decreet is het voor ambtenaren en politici verboden om voor binnen- EN buitenland te lobbyen om zo belangenverstrengeling te voorkomen. Maar als er íemand vuistdiep verstrengeld is, is het Trump zelf wel.

  7. Drukken van kosten van regelgeving

  Dit decreet is een schoolvoorbeeld van het verschil tussen een politicus en iemand uit het bedrijfsleven. Voor iedere aanbesteding moeten tenminste drie offertes worden uitgebracht, alvorens over te gaan tot uitvoering, om zo de kosten te drukken.

  8. Regulering van het financiële systeem, 3 februari

  Op Wallstreet ging direct de champagne open, en het bankwezen stond in de rij voor het toilet om even flink te fappen. De strenge toezichtregels die in 2010 waren ingesteld nadat het bankwezen de wereld in de crisis had geleid, wordt afgeschaft. Er kan weer volop bedonderd, genaaid en gegraaid worden in de de financiële sector.

  9. Instellen speciale eenheid voor misdaadpreventie

  Het eerste van drie decreten voor meer veiligheid op straat, is het opzetten van een extra speciale eenheid om geweld op straat tegen te gaan. Hoe zich dat precies verder gaat ontwikkelen, is nog niet bekend, maar denk aan een soort SWATCIAFBISEAL-team. Iets met heavy guns en gallons of pepperspray.

  10. Tegengaan politiegeweld

  Deel twee van het decreet zijn nog zwaardere straffen voor mensen die gewelddadig worden tegen agenten, die zich dankzij het eerste decreet nog hufteriger mogen opstellen.

  11. Tegengaan misdaadsyndicaten

  East Side, West side. When you here a ‘Whoop Whoop’, you better run yo ass, cuz they comming for ya’ll.
  Verder hoeven Don Luigi en Oyabun Wu zich nog geen zorgen te maken, aangezien hun netwerken niet dagelijks op FOX News te zien zijn.

  12. Instellen opvolgingsstrategie binnen het ministerie van Justitie

  Mocht de huidige minister van Justitie het niet eens zijn met Trump komen te overlijden, ziek worden of zijn of haar taken niet mag uitvoeren, dan wordt er direct iemand anders (door Trump) voor in de plaats gezet.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  MadDieu, drukt zijn snor
  21/02/2017 - 09:26 09:26

  Duidelijk, die muur is nodig om de laatste Amerikaanse loonslaven arbeiders thuis te houden.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN