More

  RECENTE POSTS

  De Stoopjes kondigen legale stappen aan tegen Donald Trump

  Als de Amerikaanse president Donald Trump de liedjes van De Stoopjes niet gaat spelen tijdens campagnebijeenkomsten, dan volgen legale stappen. Dat schrijft het Geldropse duo zaterdag in een verklaring.

  Deze week lieten The Rolling Stones weten dat Trump hun liedjes niet mocht gebruiken, onder anderen R.E.M., Rihanna, Pharrell, Guns N’ Roses, Steven Tyler, Adele, Neil Young en de erfgenamen van George Harrison willen ook niet dat hun muziek nog door Trump wordt gebruikt. Volgens de woordvoerder van de Stoopjes, Henk Damen van Bling Music, blijft er voor de president dus weinig anders over dan de muziek van de Stoopjes, en met name omdat hij zelf ook aardig in een achtbaan zit, past dat prima.

  En aansluitend voegde hij er nog aan toe dat net als de President Annelies leeft op een “dieet” van zuiver frituurvet, dus ze hebben echt een dikke band. Daarbij moet je Trump natuurlijk suen voor je z’n aandacht krijgt, dus we verwachten bij de volgende rally wel dat hij afsluit met Samen Spelen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  28/06/2020 - 18:11 18:11

  “dus ze hebben echt een dikke band”
  Waarvan Seth.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  28/06/2020 - 18:16 18:16

  Eindelijk weer eens nieuws van de Stoopjes!
  En nog goed nieuws ook.

  Een nadeel… Als Trump hierdoor sterft aan oorkanker, krijgen we de reli-waanzinnige Pence als opvolger. Die kan dan eindelijk z’n eigen agenda tegen het coronavirus doorvoeren. Massaal bidden en zingen in de kerk.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Flepz0r
  29/06/2020 - 16:36 16:36

  Op zich een aardig experiment…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN