More

  RECENTE POSTS

  De plaat voor het hoofd van Hans de Boer

  Bijstandstrekkers zijn allemaal luie labbekakkers die makkelijk aan het werk kunnen. Ga lekker Asperges steken in de zon bijvoorbeeld met een radio erbij. Wat is daar fout aan? Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW gaat er in de volkrant eens even lekker met twee benen in. Als echte, hardwerkende ondernemer zoekt hij de schuld van alles bij iemand anders. In armoede leven is volgens Hans blijkbaar een keuze. Ik denk dat Hans de Boer stiekem jaloers is op alle bijstands labbekakkers, en het zelf ook wil worden. Want als je in zijn positie, zulke botte en stupide opmerkingen maakt, dan ben je daar hard naar op weg. Ik heb nog nooit iemand gesproken die superblij was dat ie in de bijstand zat. Ik ken alleen maar mensen in de bijstand die dolgraag een baan zouden willen hebben. Al was het maar Asperges steken in de zon met een radio. Maar mijnheer de ondernemer van Aspergesteker BV. Wil ze niet hebben. Wat moet ie nu met zo’n luie labbekakker? Veel te duur! En heel veel ondernemers willen geen luie Labbekakkers.
  Hans de Boer, schoolboek CDA Babyboomertje van me, als je nou eens de leden van je eigen vrijmetselaarsondernemersclubje aan zou spreken. En ze een maatschappelijk socialere koers zou laten varen, dan zal je zien dat het aantal mensen in de bijstand aanzienlijk zal afnemen. Vriend.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  10 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  10 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  24/06/2015 - 11:32 11:32

  Hans de Boer is een lul met een blok beton voor z’n kop. De man werd met 2 jaar werkervaring adviseur van de regering.. dat heeft hij echt niet op eigen kracht gedaan, z’n bedje was gewoon voor hem gespreid. Dat hoef je als bijstandstrekker niet te proberen: als je aspergesteker wilt worden moet je “jong, flexibel en gemotiveerd” (lees: 18 en bereid om de CAO niet al te letterlijk te nemen) zijn met een MBO+ opleiding en 10 jaar werkervaring. 40 plussers met een bijstandsuitkering en werkervaring zijn te lastig want die willen behandeld worden als mensen en dat kan je natuurlijk als rechtschapen ondernemer niet hebben. Niet iedereen is geboren in een old boys’ netwerk, lulhannes.

  Bismarck
  24/06/2015 - 11:44 11:44

  Hans de Boer, schoolboek CDA Babyboomertje

  FTFY

  Der Webmeister
  Beheerder
  Antwoord aan  Bismarck
  24/06/2015 - 12:35 12:35

  die laatste alinea!!
  “De Boer heeft als MKB-voorzitter wel gezegd vooral voor de lol of de samenleving te werken. Met een knipoog zei hij er dan bij immers met een rijke vrouw te zijn getrouwd.”
  VUILE HANDOPHOUDEND PROFITEUR! BEETJE VAN HET GELD VAN JE WIJF LOPEN LEVEN!!11!!!

  behanger
  Beheerder
  24/06/2015 - 12:09 12:09

  “met een radio erbij” Alsof een aspergeboer geld aan Buma Stemra zou willen betalen.

  Bismarck
  Antwoord aan  behanger
  24/06/2015 - 12:45 12:45

  En van dat zonnetje komt ook niet veel, gezien de werktijden die bij het Aspergesteken horen.

  wout
  wout
  24/06/2015 - 12:44 12:44

  Lui, lui, de meeste bijstandstrekkers zijn niet zo lui. Die werken zwart. Voor het loontje van een oostblokker, maar dan wel helemaal netto. Beetje steun van de overheid hier en daar en die sommetjes van het Nibud kloppen voor geen meter meer.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  24/06/2015 - 12:44 12:44

  Wat Jesse zegt:
  Mythe 4: Een stevig sociaal vangnet maakt mensen lui
  In de plannen van het kabinet voor een belastingherziening gaat iedereen erop vooruit. Iedereen, behalve de mensen die het minst te besteden hebben. De mensen met een uitkering, die rond moeten komen van een bijstandsinkomen.
  Dat is niet omdat het de VVD en de PvdA niet gelukt is om de knoppen van het stelsel zo af te stellen dat iedereen profiteert. Het is een bewuste keuze. Want, zo is de economistische redenering, als die luie mensen met een uitkering erachter komen dat ze meer kunnen verdienen als ze een baan nemen, dan komen ze wel van de bank af.
  https://groenlinks.nl/nieuws/speech-jesse-klaver-politiek-boekhouden-voor-gevorderden-geworden

  Tegengas:
  http://nos.nl/artikel/2043178-lage-inkomens-profiteren-meeste-van-belastingplan.html

  Møhammed Said al Sahaf
  24/06/2015 - 13:30 13:30

  Net op fb gezet, kan ik wel even koppiepeesten. Te lui om dubbel te typen..

  Aan alle kanten keihard ‘saneren’ om daardoor uitgespaarde lonen als winst te boeken zodat de top nog weer een extra bonus kan vangen. Als na drie jaar blijkt dat je bedrijf met nog één man/vrouw op de werkvloer niet helemaal soepel meer loopt die top er met een meer dan vette ontslagregeling uitgooien en bedrijven failliet laten gaan. Vervolgens alle mensen die het slachtoffer van die graaierij zijn geweest labbekakken noemen. Nice.
  Deze man zou zo’n ontzettend pak slaag moeten krijgen dat zelfs een plastisch chirurg en tandarts niet meer wisten waar ze het oplappen moesten beginnen. Het is dat je niet op mag roepen tot geweld maar anders had ik daar graag voor willen betalen en/of een crowdfundactie starten om wat professionele slagers te huren

  Makkelijk
  Makkelijk
  Lid
  25/06/2015 - 01:13 01:13

  Tenzij je bereid bent een graniet-harde VOC koers te varen heb je maar genoegen te nemen met een oostblok salaris… is dat duidelijk?!!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN