More

  RECENTE POSTS

  De open deur die u vandaag nog door de VVD geopend wilde hebben

  Het is vakantie dus ze zijn wat laat, maar de VVD hopt nog snel op de bandwagon naar aanleiding van de pro-ISIS demonstratie in de Haagse Schilderswijk. Voor je het weet gaat immers Wilders er met de credits vandoor. Dus zou justitie de ISIS-demonstranten als terroristen moeten behandelen en vervolgen, aldus VVD-vakantiehulp Klaas Dijkhoff.
  “Deze demonstranten roepen haatzaaiende en opruiende teksten. Daarmee faciliteren zij de propagandaoorlog en de terroristische strijd, want ISIS is een terroristische organisatie”, bralt Klaas. Volgens de VVD moeten politie en justitie “creatief” omgaan met de ISIS-demonstranten en “lef tonen”, zegt Dijkhoff. “Laat vervolgens de rechter maar bepalen of dit ook echt terroristen zijn”.
  Ja laten we dat doen! Sympathisanten hetzelfde behandelen als De Terroristen® zelf. Bril-jant. Wat je al niet moet kunnen om Kamerlid te mogen zijn bij *hahaha* liberalen. Echt, zo noemen ze zichzelf. Wist u trouwens dat de VVD een paar jaar geleden dierenactivisme ook verklaarde tot terrorisme? Nou, als de Partij voor de Dieren en Greenpeace dan nu even hun ledenlijsten ter beschikking willen stellen, dan heeft Fred Teeven wat te vervolgen. Laat de rechter maar bepalen of ook dat echte terroristen zijn.

  UPDATE: Zo makkelijk laat Wilders niet over zich heenlopen. Hop, een nieuwe Mars voor de Vrijheid (na z’n vakantie).

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Illuminatus Magnus
  12/08/2014 - 22:19 22:19

  Uitingen die een groep mensen voor terrorist uitmaken kunnen als haatzaaiend en opruiend geclassificeerd worden. De Raad van State is dan ook van mening dat onder art. 140 WvB alle leden van de organisatie genaamd “Volksbeweging voor Vrijheid en Democratie” preventief gearresteerd dienen te worden.

  biermeester
  12/08/2014 - 22:35 22:35

  actie!

  MadDieu, drukt zijn snor
  13/08/2014 - 00:13 00:13

  Het schijnt dat Den Haag een aanzienlijk deel van de polder-jihadisten levert.
  Tevens schijnt een deel van deze eeuwige pubers op magische wijze terug in Nederland te zijn zonder dat hun reis is opgevallen in een van de Schengenlanden; het is dus onbekend wat er in hun verkansiebagage zat.

  Ik kan me voorstellen dat hun thuisgebleven broertjes en neefjes inmiddels voor schlemiel uitgemaakt zijn door de rest van de familie. Deze ‘watjes’ staan bij een demo vooraan en pogen een beetje aanzien te herwinnen in de wetenschap dat hun grote broer ze zal wreken mocht het verkeerd gaan.

  Het is misschien beter de islam-mietjes te negeren, zolang grote broer nog elke nacht droomt over de grote hakkenbar.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  13/08/2014 - 08:55 08:55

  Onze Grote Blonde Peroxide Opstoker heeft intussen alweer de aandacht gevraagd hoor. Hij ziet de hele Westerse wereld ten ondergaan in de Schilderswijk en wil graag nog wat vuurtjes opstoken.
  Ik krijg koude rillingen als ik de Nujij-reacties lees, waar stelselmatig Wilderscritici de diepte in worden gemind en elke buikscheet van Wilders de hemel in wordt geplust. Die laatste groep gun ik een lange, heftige, onomkeerbare buikgriep zodat alle rotzooi er een keer uit komt en doorgespoeld kan worden.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN