More

  RECENTE POSTS

  De Monarchistische Indoctrinatie van onze Schooljeugd

  b8788Naar goed voorbeeld van de persoonsverheerlijking van de familie Kim in Noord-Korea, gaan vandaag om 09:30 uur alle schoolkinderen van Nederland onder de naam Koningsspelen synchroon dansen ter meerdere eer en glorie van onze eigen door God zelf aangewezen leider. Want vandaag vieren wij de verjaardag van ons geliefde gezette staatshoofd, koning Willem-Alexander Claus George Ferdinand van Amsberg. Wie beter dan Hinderen voor Kinderen van de Socialistische Arbeidersomroep VARA kan de schooljeugd brainwashen met de zegeningen van het ondemocratische instituut Koningshuis. Terwijl met Sinterklaas en Kerst scholen meestal een alternatief programma bieden voor degenen die niet in het denkbeeldige vriendje op de Stoomboot respectievelijk een Wolk geloven, is zoiets voor de Koningsspelen vandaag ondenkbaar: meedoen is verplicht, en je kind thuishouden is vragen om een boete van de onderwijsinspectie. Geheel in stijl krijgen de kinderen na afloop van het verplichte dansje een ontbijt dat de vergelijking met Noord-Korea prima kan doorstaan.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Illuminatus Magnus
  Antwoord aan  Der Webmeister
  25/04/2014 - 11:31 11:31

  Ik stel voor dat we 27 april omdopen tot Koningsliedherdenking en dat we dan om acht uur 5 minuten en 9 seconden gepaste stilte houden.

  Ome Mc
  Lid
  25/04/2014 - 10:03 10:03

  Niet geheel on-topic, maar gerelateerd: hadden ze niet beter Puh! kunnen vragen voor dat statieportret?

  Illuminatus Magnus
  25/04/2014 - 10:44 10:44

  Maar zo maakt men dat!

  Bismarck
  25/04/2014 - 12:06 12:06

  Hé, die parallel met Noord-Korea kan doorgetrokken worden! Was het niet Noord-Nederland, dat Zuid-Nederland binnenviel tijdens de tiendaagse veldtocht? En was er niet de VS van die tijd (Frankrijk) voor nodig om die Noord-Nederlandse agressie te stoppen? En is de huidige alleenheerser met dubbele voornaam niet uit dezelfde dynastie als de agressor van destijds (die overigens op dubieuze wijze en met buitenlandse militaire hulp in zijn land aan de macht kwam)?

  Xloph
  Antwoord aan  Bismarck
  25/04/2014 - 18:08 18:08

  Daarbij, als er één familie in dit land bekend staat om het uit de weg (laten) ruimen van politieke tegenstanders….

  E.R. Deoz
  26/04/2014 - 13:04 13:04

  We zoeken naar iets wat we samen kunnen doen, net zoals de vrijmarkt, de nieuwjaarsduik, samen zingen op het plein of bij de Matthaüspassion.

  Moeten we straks godverdomme ook nog verplicht ouwe troep kopen, Unox mutsen op, meezingen met Hollandse Hits Zangers en Jezus aanbidden! Lang leve Kim Jong-oliebol en het Koninkrijk der Wakkerlanden.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN