Regelmatig hebben wij de redactieemaille vol zitten van vet hippe stoere coole handige aardige dingen waardeloze shit die mensen ons ongevraagd toemailen met als enige doel hun eigen nering onder de aandacht te brengen, als het kan zelfs voor gratis, want onze lezers gaan dit echt de bombdiggy vinden. Maar. Gisteren kregen wij emaille van twee frisse jongmensen uit Havanna aan de Waal Nijmegen. Jules Wilcke & Jeroen Otten heten ze en ze wokken enorm de frituurpan uit. Of eigenlijk de pastapan uit. Want, ze hebben een voormalige grrrrrristelijke kerk omgedoopt tot een kerk van het vliegend spaghettimonster! Naast de gebedsruimte in Emmen heeft de kerk dus nu ook een tweede kerklokatie en wel in Nijmegen! Uw kerk grassroots zich helemaal de tandjes op deze wijze! Hieronder een video en hier hun nieuwsbericht.

Binnenkort, voor alle leden van de Neerlandse kerk van het Vliegend Spaghettimonster, alsook geinteresseerden en aspirerend leden, spaghetti eten in Nijmegen! Verder zal zeer binnenkort een update volgen van het bezwaarschrift, er buigen zich momenteel 14 advocaten over en ons gaat zich naar alle waarschijnlijkheid met recht op schending van het Europees verdrag voor de Rechten van de Mensch kunnen beroepen. Wil jij je mensenrechtenschending ook aankaarten? Dan dus even als de vliegende bliksem HIERRRR aanmelden als lid!

5

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
4 Reacties
1 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
behanger, MusicaldeskundigeDer WebmeisterFlepz0rloperoverBismarck Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck
Eindbaas!
Eindbaas
Bismarck

Hoe zit het inmiddels met de legale stappen jegens de KvK?

loperover
Newbie
loperover

Kan iemand de gps coordinaten of het adres pasten? Dan kan ik de kerk alvast in mijn TomTom zetten voor als ik een keer in de buurt ben. (Als pastafarian natuurlijk een must om dit bedevaartsoord minstens eens in mijn leven aan te doen.)

Der Webmeister
Eindbaas!
Eindbaas

Krijgen we volgende maand nou ook zo’n achterlijke TOP2000 Kerkdienst?!?!? #dtv

behanger
Newbie

Jeroen Otten? Zeikerdje.com? Die mafketel die steeds iedereen ging nabellen wiens webdesing op Retecool werd besproken? DIE Jeroen Otten? OMFFSM.