More

  RECENTE POSTS

  De Kerk van het Vliegend Spaghettimonster heeft een kerk! In Nijmegen!

  Regelmatig hebben wij de redactieemaille vol zitten van vet hippe stoere coole handige aardige dingen waardeloze shit die mensen ons ongevraagd toemailen met als enige doel hun eigen nering onder de aandacht te brengen, als het kan zelfs voor gratis, want onze lezers gaan dit echt de bombdiggy vinden. Maar. Gisteren kregen wij emaille van twee frisse jongmensen uit Havanna aan de Waal Nijmegen. Jules Wilcke & Jeroen Otten heten ze en ze wokken enorm de frituurpan uit. Of eigenlijk de pastapan uit. Want, ze hebben een voormalige grrrrrristelijke kerk omgedoopt tot een kerk van het vliegend spaghettimonster! Naast de gebedsruimte in Emmen heeft de kerk dus nu ook een tweede kerklokatie en wel in Nijmegen! Uw kerk grassroots zich helemaal de tandjes op deze wijze! Hieronder een video en hier hun nieuwsbericht.

  Binnenkort, voor alle leden van de Neerlandse kerk van het Vliegend Spaghettimonster, alsook geinteresseerden en aspirerend leden, spaghetti eten in Nijmegen! Verder zal zeer binnenkort een update volgen van het bezwaarschrift, er buigen zich momenteel 14 advocaten over en ons gaat zich naar alle waarschijnlijkheid met recht op schending van het Europees verdrag voor de Rechten van de Mensch kunnen beroepen. Wil jij je mensenrechtenschending ook aankaarten? Dan dus even als de vliegende bliksem HIERRRR aanmelden als lid!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  11/11/2015 - 14:04 14:04

  Hoe zit het inmiddels met de legale stappen jegens de KvK?

  loperover
  loperover
  11/11/2015 - 15:29 15:29

  Kan iemand de gps coordinaten of het adres pasten? Dan kan ik de kerk alvast in mijn TomTom zetten voor als ik een keer in de buurt ben. (Als pastafarian natuurlijk een must om dit bedevaartsoord minstens eens in mijn leven aan te doen.)

  Der Webmeister
  Beheerder
  11/11/2015 - 17:03 17:03

  Krijgen we volgende maand nou ook zo’n achterlijke TOP2000 Kerkdienst?!?!? #dtv

  behanger
  Beheerder
  12/11/2015 - 21:04 21:04

  Jeroen Otten? Zeikerdje.com? Die mafketel die steeds iedereen ging nabellen wiens webdesing op Retecool werd besproken? DIE Jeroen Otten? OMFFSM.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN