More

  RECENTE POSTS

  De Kerk van het Vliegend Spaghettimonster groeit als kool! – Mediaoverzicht

  Nou dames en heren, dat was me het dagje wel. Koud stond gisteren het bericht online dat Retecool als supporter helpt om de Eerste Nederlandse Kerk van het Vliegend Spaghettimonster op te richten of het voelde alsof we in een warm bad stapten. Enorm veel positieve reacties op Facebook en Twitter. Ook hebben de EO, IKON en EenVandaag er inmiddels al aandacht aan besteed. Verder hier een erg leesbare uiteenzetting waarom het besluit van de KvK harige apenkloten zuigt. Alsook waarom, met Zijn wil, het besluit in bezwaar herzien zal moeten worden. Want in strijd met zo’n akelig kutwetje, euhm, welke was dat ook alweer, oh ja, de Grondwet.

  We kregen ook al berichten door dat mensen uit zichzelf kamerleden hebben benaderd met de vraag of het wel tof is wat de KvK doet. Ook stromen de steunbetuigingen binnen bij zowel de redactie als de kerk. De laatste update van het ledenaantal, 14 minuten geleden, is al ruim voorbij de 300 nieuwe aanmeldingen in minder dan 24 uur! Dus ongezien zijn we al diverse kleine splinterkerkjes uit de vrijgemaakt verhervormde regionen voorbij geblaft qua ledenaantal. Op naar de 300.000 1414 dus! EN HIER DUS ONGELOFELOOS AANMELDEN JA! DOE HET! VOOR DE DEMOCRATIE GRONDWET!

  Heb je elders in de media een berichtje gevonden over onze actie? Ramen Ram dat dan in de comments of naar de redactie emaille. Faxen gaan ongelezen retour.

  Update: Arjen Lubach doet ook mee. Lubach hartje de KvK sowieso al enorm de wok uit.
  Update: Ook de media in Drenthe hebben het nieuws opgepikt.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  27/10/2015 - 13:24 13:24

  En dan zijn we geen eens iets aan het peilen.

  cspr
  Lid
  27/10/2015 - 13:40 13:40

  Op welke tijden is het ritueel-naakt-olijfolietwisteren?

  chicktastisch
  chicktastisch
  Lid
  27/10/2015 - 15:18 15:18

  en dat zonder jan roos

  behanger
  Beheerder
  28/10/2015 - 20:08 20:08

  EO: “werd het EO-gebouw aangedaan om te protesteren tegen natuurdocumentaires waar verwijzingen naar de evolutie uit zouden zijn geknipt.”

  Hoezo “zouden zijn”? De EO knipte dat weg, incl een hele aflevering. Deze gemonteerde afleveringen verschenen zelfs als Nederlandse vertalingen van het werk van David Attenbourrough op DVD!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN