More

  RECENTE POSTS

  De dansvloer slaan met Frisco.

  U bent waarschijnlijk nog amper bekomen van de atonale audiodiarree die hooggewaardeerd redactielid Flepzor u gisteren voorgeschoteld heeft, maar toch wil ik u een paar muzikale pareltjes niet onthouden. Om te beginnen met een creatie van het muzikale mirakel Tonje Langeteig, die met ‘I Don’t Wanna be a Crappy Housewife’, gezongen door een dame die je nog niet met de lul van je buurman zou willen neuken, maar waarschijnlijk zoveel hand- en spandiensten aan een producer heeft verleend, dat hij zich wel verplicht voelde om ‘r een kans te geven, maar niet verplicht genoeg om de autotune aan te zetten, een kansrijke poging doet om opgenomen te worden in een lijstje met slechtste housenummers ooit.

  Het kan natuurlijk zijn dat bovenstaande iets te mainstream is voor uw fijnbesnaarde oortjes en dus duiken we iets dieper in de donkere krochten der ‘doe nou niet’ muziek. Cue Altune Durant met zijn oorstrelende ‘Beautiful & Sexxxy’, die blijkbaar zelf ook wel in de gaten had dat deze zangeres persoonlijk verantwoordelijk gehouden kan worden voor de massale bijensterfte van de afgelopen jaren, en de video strategisch de naam ‘popular music video’ gaf.

  Negers. Je weet nooit of ze een grapje maken of niet , tenzij je te maken hebt met de fucking legendarische Richard Pryor, of neem een Eddie Murphy in ‘Raw’ of ‘Delirous’. Daarom ben ik er nog niet helemaal over uit of ik onderstaande ‘Fried or Fertilized’ serieus moet nemen. De muziek én de video doen vermoeden dat dit een welgemeende grap is, maar daat staat weer tegenover dat er toch serieus geld aan is besteed, daar er een blanke in de video voorkomt. En die doen dat doorgaans niet voor een emmer gefrituurde kip.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  30/09/2014 - 17:52 17:52

  <abbr title="Ik zocht eigenlijk een plaatje van iemand die z'n trommelvliezen aan het doorboren was, maar dit heeft ook wel de juiste lading" [img]http://i.imgur.com/3veopCI.gif[/img]

  Ome Mc
  Lid
  30/09/2014 - 17:53 17:53

  Hmm, die edit button is toch geen overbodige feature

  Illuminatus Magnus
  30/09/2014 - 20:47 20:47

  En dat is dan drie keer kut. Heel erg kut. Waar halen jullie het toch vandaan? Wacht, niet zeggen. Dat was een retorische vraag.

  biermeester
  30/09/2014 - 21:28 21:28

  Aight.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  30/09/2014 - 21:53 21:53

  Bek dicht!

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  30/09/2014 - 23:32 23:32

  Bovenstaande verkenningen van populaire en toch ook mogelijk goede smaak doen bovenstaande artisten balanceren op een dunne lijn die door het existentiële en clichématige gebruik van stijlvormen de verbinding probeert te leggen tussen generaties die anders door de jaren en continenten gescheiden blijven .. kortom: een dikke plus voor deze pareltjes!

  Hoofdmeester
  30/09/2014 - 23:46 23:46

  Dan kan ze wel honderdmiljoenmiljard keer zingen dat ze geen kreppie hauswijf wil worden, maar je ziet al haar toekomst voor je: een uitgezakte 30plusser met 3 kinderen (of ‘kids’ zoals ze zal zeggen) met een man die haar met geen stok meer wil aanraken maar wel volledig uitgewoond door haar buurman die anders ook maar de hele dag achter z’n pc zit te sjorren. Gelukkig heeft ze dan nog de troostende gedachte dat ze ooit een kreppie nummer zong dat ze niet wilde worden wat ze nu is. En dat dat nummer dan ook nog op de RC’s was te bewonderen.

  Peace, Love and All that stuff
  01/10/2014 - 19:47 19:47

  De laatste is de wederopstanding van Milli Vanilli, toch??

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN