More

  RECENTE POSTS

  De CIA Laat Het Regenen

  De USAanse geheime dienst CIA financiert rare dingen; zo werd in de jaren ´60 het Abstract Expressionisme als wapen ingezet in een “culturele koude oorlog” en betaalden ze voor de productie van de animatiefilm van George Orwell´s “Animal Farm”. Minder grappig zijn de financiering van moordkommando´s, coupplegers, Al Quaida en ISIS. Of het met chemische wapens laten bespuiten van een heel land door Monsanto (de oervader van de Chemtrail-conspiracy). Ook in die periode werd het “chemical weather modification program” opgezet met als doel de regenval in Vietnam te laten toenemen om de bevoorrading van de Vietcong te storen. (En werd de regen op Woodstock misschien ook door de CIA veroorzaakt?)

  Het is dus niet heel erg verbazingwekkend dat een USAanse klimaatwetenschapper verbonden aan het IPCC nu de alarmbel luidt over het feit dat geheime diensten het onderzoek naar klimaatverandering medefinancieren;

  “Robock said he became suspicious about the intelligence agencies’ involvement in climate change science after receiving a call from two men who claimed to be CIA consultants three years ago. “They said: ‘We are working for the CIA and we’d like to know if some other country was controlling our climate, would we be able to detect it?’ I think they were also thinking in the back of their minds: ‘If we wanted to control somebody else’s climate could they detect it?’”

  Leestip: een onderzoek van een aantal officieren van de US Air Force uit 1996 dat al jaren op een .mil server staat (PDF alert!) “Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025” laat de interesses van het Pentagon in richting geo-engineering zien .

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  20 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  20 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Illuminatus Magnus
  01/06/2015 - 12:36 12:36

  Hey, de paranoïden houden nu elkaar bezig. Dat is toch vooruitgang.

  wout
  wout
  01/06/2015 - 12:50 12:50

  Volgens ben je in de war met die film met Jeff Bridges. Is dat een geldige referentiebron in complotland?

  (jaja, ik snap dat die film is gefinancieerd door de CIA om het te doen voorkomen alsof het een onschuldige organisatie is)

  horrorneefje
  Lid
  01/06/2015 - 13:32 13:32

  Ik zoek me helemaal de tyfus in dat artikel naar het woord ‘chemtrails’. Kan het op één of andere manier niet vinden.

  Susan Heklicht
  Antwoord aan  xaderp.
  01/06/2015 - 13:53 13:53

  Dat is iets heel anders. Dat is het strooien van zilvernitraat op gewone wolken (van waterdamp dus), zodat het gaat regenen.

  horrorneefje
  Antwoord aan  xaderp.
  01/06/2015 - 14:41 14:41

  Alle materie is ‘chemische stof’. Of doel je nu toch heel specifiek op enkelvoudige of samengestelde stoffen? Want dan hebben we het weer niet over mengsels. Dus als iemand een mengsel uit een vliegtuig spuit, is het dan geen chemtrail meer? En als iemand z’n halfje melk leeggooit vanuit een open cockpit, is het dan ook een chemtrail?

  Ik snap het nu echt niet meer, hoor. Leg nog eens uit?

  horrorneefje
  Antwoord aan  xaderp.
  01/06/2015 - 14:27 14:27

  Nee hoor, de term ‘Cloud seeding’ kom ik ook niet tegen. Hebben we het nog over hetzelfde artikel? Of haal je nu toch dingetjes door elkaar?

  http://www.news.com.au/world/asia/vietnams-horrific-legacy-the-children-of-agent-orange/story-fnh81fz8-1227367090862

  majava, ook hier.
  01/06/2015 - 14:15 14:15

  En als je dan op een normale manier over deze materie wil lezen, dan ga je gewoon naar de Guardian. Scheelt je weer een hele rol folie.
  http://www.theguardian.com/commentisfree/2015/feb/17/cia-controlling-climate-geoengineering-climate-change

  majava, ook hier.
  Antwoord aan  xaderp.
  01/06/2015 - 14:42 14:42

  Ik klik niet op al je links, geef ik grif toe. Maar je met links gelardeerde tekst is voldoende om te kunnen weten wat jij bedoelt en dat is heel iets anders dan wat je kan lezen in het Guardian artikel. Ik zeg daarom dat je beter dat Guardian artikel alleen kunt lezen en xaderp’s geneuzel laat voor wat het is.

  majava, ook hier.
  01/06/2015 - 14:18 14:18

  Even een nitpick: er bestaan geen wetenschappers die verbonden zijn aan het IPCC. Er bestaan wel wetenschappers die voor het verschijnen van weer een nieuw rapport een taak op zich willen nemen. Dat deed Robock voor het laatst verschenen document. En als men dat ziet als “verbonden aan” dan is Richard Tol dat ook.

  majava, ook hier.
  Antwoord aan  xaderp.
  01/06/2015 - 14:39 14:39

  Ja en dan? De lijst met lead authors is lang. Erg lang. Maar al die gasten zijn verbonden aan hun eigen instituten, universiteiten, etc. Niet aan de IPCC. Het IPCC doet ook geen onderzoek.

  MadDieu, drukt zijn snor
  01/06/2015 - 20:21 20:21

  Het weer controleren dat willen wel meer mensen.
  Bijvoorbeeld Bill Gates stopt al jaren geld in projecten die de opbouw van ‘hurricanes’ (kunnen) verstoren.

  Ook stopt deze meneer geld in zogenaamde grid batteries. Grote accu’s om rechtstreeks aan het elektriciteitsnet te hangen.

  Ook een mislukt project van Bill waren zogenaamde zonneschoorstenen in de Sahara. Op palen een stuk zwart zeil zo groot als een voetbalveld met in het midden een schoorsteenpijp. De hete lucht raast omhoog door deze pijp als bij een beginnende brand. Turbine erin geeft elektrische energie. (Mislukt vanwege de grote hoeveelheid zand in de turbine.)

  Combineren we deze drie projecten: rond en in de Caribische zee kunnen lokale bootjes een schoorsteen op zee bouwen om (grote) accu’s op te laden, die aan land rechtstreeks aan het stroomnet gekoppeld worden. De aangezogen lucht onder het zeil koelt door geforceerde verdamping ook het wateroppervlak. Hurricanes wensen een oppervlakte temperatuur van meer dan 23 Celsius. (Turbines op zee moeten ontdaan worden van aankoekend zout.)
  Zonneschoorstenen op zee zouden ook van nut zijn in aardbevingsgevoelige gebieden zoals Indonesië, waar niet of moeilijk energiecentrales gebouwd kunnen worden.

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  xaderp.
  02/06/2015 - 10:46 10:46

  In plaats van wittere wolken kun je ook gaan voor meer en hogere wolken. Met zonneschoorstenen verdamp je meer water en ‘schiet’ je de luchtstroom hoger. Hogere wolken bevatten meer ijs en zijn daarom witter.

  Link voor grid batteries: http://www.ambri.com/investors/
  Link voor zonneschoorsteen: http://www.enviromission.com.au/EVM/content/home.html
  (volgens mij was het deze waar Gates in investeerde. Bouwen in ieder geval 1000 meter toren met 7 km2 serre in Australië. )

  Ketsman
  01/06/2015 - 21:18 21:18

  Ondertussen is de CIA de meest bekende ‘geheime dienst’. Lutsers.
  Fuck dit, ik begin me eige conspirasietheorie..
  “In order to understand the world today you need to realize that everything is controlled by a conspiracy made up of Jews. ”

  http://www.publiceye.org/conspire/generator.html

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN