More

  RECENTE POSTS

  Darwin in actie: zwangere tienermoeder schiet vriend dood in stunt

  Darwin. Soms kun je een situatie met slechts één woord schetsen. Zo ook het tragische trieste verdrietige belachelijke verhaal van de 19-jarige Monalisa Perez en haar 22-jarige vriend Pedro Ruiz. Deze YouTubers besloten dat het wel een tof idee was om een stunt uit te halen met een Desert Eagle-pistool. Pedro zou dan een boek voor zijn borst houden en een schot van 30cm afstand als een eindbaas overleven. Dat deed hij echter niet.

  De kogel die de zwangere tienermoeder afvuurde ging, verrassend genoeg, logischerwijs dwars door het boek heen en doodde Pedro direct. Hallo, Darwin.

  Darwin in actie

  Monalisa, die zeven maanden zwanger is, had op Twitter de verbazend dodelijke stunt aangekondigd, maar ze had er wel duidelijk bij vermeld dat het Pedro’s idee was. Niet het hare. Het driejarige dochtertje van Perez en Ruiz was aanwezig bij de ongelooflijkerwijs fatale truc. De tienermoeder kijkt nu tegen tien jaar cel aan wegens doodslag, haar ongeboren kind komt in de gevangenis ter wereld en het dochtertje dat papa doodgeschoten zag worden komt ergens anders terecht. Dat is waarschijnlijk ook beter voor het arme meisje; het zullen je ouders zijn. De twee jonge vloggers hadden zo’n 3000 volgers, maar meer is beter in de US of A, dus hoe trek je meer kijkers? Door gevaarlijke stunts te filmen en te posten. Je verwacht het niet, Darwin grijpt af en toe in bij dit soort stoere shockvloggers volslagen debielen.

  Kan best, joh

  Het geniale plan was dus afkomstig van Pedro en Monalisa had zelf niet de tegenwoordigheid van geest om te bedenken dat een boek zo’n kogel niet gaat tegenhouden. De gedachte eraan is op zich is al genoeg om te facepalmen. Hij had haar een ander boek laten zien dat naar verluid een kogel had tegengehouden. Ja joh, kan best! Komt helemaal goed! Om even een beeld te krijgen van wat een dergelijk wapen teweeg kan brengen, kun je hier klikken. Watermeloenen zijn in dit shockvlog het lijdend voorwerp. (De watermeloenen waren overigens goed getraind en bleven dan ook braaf zitten.) Het is heel simpel: sommige mensen zijn te stom om te poepen en die gaan dan vanzelf dood door hun totale gebrek aan verstand. Het is sneu dat zulke mensen zich ook nog eens voortplanten.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  29/06/2017 - 16:08 16:08

  ‘Murica: dus de uitgever van het boek is aangeklaagd?

  Broeder Bolognese
  29/06/2017 - 16:30 16:30

  Alleen Darwin was te laat. De sukkels hebben zich reeds voortgeplant.

  Bismarck
  Antwoord aan  Broeder Bolognese
  30/06/2017 - 11:43 11:43

  Toch maar het NRA-standpunt volgen dat je kinderen vanaf een jaar of 9-10 ook gewoon vuurwapens moet geven? Dan treedt de Darwin-award tenminste ook in voor er voortgeplant wordt.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  29/06/2017 - 16:31 16:31

  NRA: Als Pedro ook een pistool had gehad, dan had hij zich nog kunnen verdedigen.
  Verder eist de NRA dat ongeboren kinderen ter wereld komen met pistool zodat ze zich meteen kunnen verdedigen.

  Weirdoinventor
  Lid
  29/06/2017 - 18:08 18:08

  Aandachtshoeren+pistolen+dom=dit.

  Maar ook wel sneu natuurlijk dat een moeder van 19 nu al een verhaal heeft voor een piepjong en een ongeboren kind waarom papa er niet meer is, en mama zelf trouwens ook niet.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN