More

  RECENTE POSTS

  Crime fighting in India is hardcore

  Overlast door geharde criminelen begint in India mythische vormen aan te nemen. Maar gelukkig beschikt het land over een stel keiharde crime-fighters, zodat dit probleem wellicht snel tot het verleden behoort.

  Neem bijvoorbeeld boef Abdul Hassan uit Chhattisgarh. Hij is afgelopen weekend gearresteerd, samen met zijn handlanger Rakesh. Rakesh is gesnapt terwijl hij het gras van een rechter stond te eten. Dat is al erg, maar plaats delict was de voortuin van de rechter in kwestie.

  De geit Rakesh werd flux in de boeien geslagen en zijn baas Abdul werd ook in het gevang gesmeten. Rakesh is overigens een echte draaideurcrimineel en wist haarfijn uit te vogelen hoe hij in de voortuin van de rechter terecht kon komen:

  The judge’s bungalow has an iron gate and the goat used to jump over it and enter, The peon who maintains the garden had warned the owner of the goat many times. So today he filed a complaint and we arrested the goat and its owner

  Zowel Rakesh als Abdul riskeren eenzame opsluiting in het gevang van twee tot zeven jaar. Uitspraak vandaag of morgen.


  https://twitter.com/ANI_news/status/696978867056062465

  Meer keihard misdaadnieuws op deze site? Dat kan, zoals deze draaideurcrimineel uit Zuid Europa. Of bijvoorbeeld een stelletje blije apen. Maar ook gewoon een stukje minority report naar demense toe. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook en ons volgen op twitter heerst natuurlijk ook enorm.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  10/02/2016 - 18:07 18:07

  Het schijnt dat de geit op de vlucht was voor een meteoriet en toen per ongeluk in die tuin terecht was gekomen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN