More

  RECENTE POSTS

  Complotdenker Micha Kat beschuldigt Rechtbank Den Haag van FADOMASOCHISME!

  Bodegraven. Belangrijkste bijdrage aan het welzijn van Nederland is het bieden van de mogelijkheid om om te keren als je op de A12 komende vanuit Rotterdam de afslag Gouda hebt gemist. Maar volgens vriend van de side Micha Kat is Bodegraven het centrum van de wereld waar pedo-satanistische netwerken ritueel kinderen omleggen en op de begraafplaats aldaar de dode kinderen begraven. Als je de zin ervoor leest weet je dat dat aperte onzin is.

  Nou begint de Gemeente Bodegraven zich behoorlijk te storen aan de groep debielen die op de begraafplaats bloemen komt leggen en dreigbrieven aan het adres van RIVMkabouter van Dissel. Dus hadden ze de rechtbank gevraagd om het Kat, Joost Knevel en Wouter R. (met de R van Recidive) te verbieden nog dergelijke poep te verspreiden. En wat doen deze drie heren tijdens de zitting? Dragen ze bewijzen aan? Onderbouwen ze hun standpunten met relevante stukken? Neen, ze plegen een juridische schwalbe, ze wraken de rechtbank. Micha Kat wil als “journalist” aangesproken worden en toen stukken die daarover gingen door de rechtbank als niet ter zake doende werden beoordeeld wraakte hij. De procedure is dat dan een onafhankelijke andere kamer van de rechtbank beoordeelt of de rechter inderdaad (want daar is wraking voor) vooringenomen was. Toen de rechtbank die wraking niet door een andere rechtbank wilde laten behandelen (zo is de procedure niet) wraakte aapje 2 die wrakingskamer. Op grond hiervan krijgt Joost Knevel de rest van de procedure een schwalbeverbod.

  Mocht je je nog afvragen hoe het met Micha Kat gaat? Dan deze quote uit het artikel:

  Kat bracht de Haagse rechters maandag in verband met allerlei complottheorieën, van orgies in de rechtbank tot lidmaatschap van de ‘sado-pedomachine van massamoordenaars in Den Haag’ en familiebanden van rechters met kabinetsleden. Voor de wrakingskamer was de aanhoudende woordenstroom van Kat reden om de videoverbinding met hem te verbreken.

   

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  12 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  12 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  15/06/2021 - 14:09 14:09

  Ja maar… in Flikken Maastricht was toch al overduidelijk aangetoond dat het OM vuistdiep in de porno-crimi zat?????
  Met zo’n elitair Latijns clubje… “Leuter et Emergo” heetten ze ofzo.
  Hadden zelfs Angela Schijf aan de Heroïnespuit gelegd om haar het zwijgen op te leggen. En nu proberen ze dat met vaccinatie op de hele bevolking te doen!!!
  WORDT WAKKER!!!!!!!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  15/06/2021 - 14:11 14:11

  Bovendien… BodeGRAVEN. Hoe duidelijke hint wil je hebben als je met een kar vol dooie kinderlijkjes de juiste afslag probeert te vinden?

  trackback
  15/06/2021 - 14:22 14:22

  […] Wij verzamelen met plezier de artikelen voor jou, alles over klimaatverandering. Via de Nieuwsbron ga je naar de pagina van het artikel. klimaat Veranderingsnieuws, begin hier gemakkelijk met zoeken […]

  Weirdoinventor
  Lid
  16/06/2021 - 08:19 08:19

  Fadomasochisme? Is dat wanneer een Haagse rechter ervan geniet om voor een verliezende club te supporteren? Of nee, dat was ADOmasochisme.

  Skyclad
  Skyclad
  16/06/2021 - 08:46 08:46

  Dit soort figuren (en Willem Engel en alle FvD stemmers) hebben gewoon een psychiatrische behandeling nodig. Maar door de gigantische wachtlijsten in de psychische zorg en het volledig vrijwillig houden van het al dan niet laten behandelen is de kans klein dat ook maar 1 van hen de nodige behandeling krijgt. En preventief ruimen zit er ook niet in helaas.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Skyclad
  16/06/2021 - 09:58 09:58

  Als de Indiase Delta variant de Biblebelt bereikt is de kans groot dat ze zichzelf ruimen…
  Er is hoop!

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  16/06/2021 - 10:48 10:48

  Mits uiteraard de volgende snel oprukkende variant niet de Biblebeltvariant is. Wat ik gelet op het ontbreken van condooms niet gek zou vinden.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Roel Zwaar
  16/06/2021 - 12:01 12:01

  Was al eerder mijn voorstel. Bouw Covid om tot geslachtsziekte en ipv van ademnood gaat het plassen wat lastiger of loop je de hele dag met een slijmerige doos rond.
  Misschien vervelend, maar je hoeft er niet mee naar de IC.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  16/06/2021 - 21:43 21:43

  Briljant! En als we Covid ombouwen tot een oranje toiletpot kan Willem Alexander die gewoon weggooien!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  17/06/2021 - 10:21 10:21

  Ja, maar….dat kan toch helemaal niet?…

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  18/06/2021 - 15:19 15:19

  Alle huidige covid varianten laten verdwijnen door een nieuwe geslachtsziekte te introduceren ook niet, dus?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN