More

  RECENTE POSTS

  Communicatieplanbingo

  Nieuwsflash! De Koning gaat er volgend jaar op vooruit! Okay, om heel eerlijk te zijn weten we dat niet zeker want we lezen het in de Telegraaf die dat opmaakt “uit bronnen in Den Haag na tweets van het AD”, maargoed, het zal er niet op neerkomen dat de Koning een 25% salarisverlaging moet krijgen of anders moet optiefen. Dat zijn namelijk alleen maar voorstellen die je krijgt als je bij mensen thuis dag in, dag uit de ongemakkelijkere delen van het leven ondersteunt. Zo niet de Koning, die gaat ons namelijk voor die 43k (5,2%, geniet maar..) extra aanstaande dinsdag vertellen dat we vooral nuchter moeten blijven.

  Goed dat op dat moment Diederik Samsom in het publiek zit, zeg! Doe mij iets van wat die gast op had toen hij erover begon dat hij premier wilde worden. Premier! De man die niet eens minister durfde te worden in zijn eigen coalitie maar intussen toch meer verkiezingsbeloftes heeft gebroken dan mannen met baarden, die zingend door Europa trekken, snaren.. Die man beweert premier te willen worden! Ik hoop dat blijkt dat het interview gehouden werd net nadat Samsom met Hero Brinkman in de kroeg had gezeten en die op hem in had zitten praten. “Kom op… eh, Died, wat zeg je ervan? Jij dusss premier, dan doe ikkk, hmm, Justitie! Gaan we samen… JOUW verhaal vertellen…”

  Overigens denk ik dat Mark Rutte zich helemaal kapot lacht om het feit dat hij de Koning, wiens meest iconische foto toch wel het Heineken drinken met Poetin is, een volk gaat laten vertellen dat ze nuchter moeten blijven. Tranen van het lachen, dat denk ik. “Dat doen ze nooit!”, zal hij denken, met de €250 miljard aan accijnsinkomsten in het achterhoofd. Daar moet ik hem overigens gelijk in geven want nuchter blijven is wel het laatste wat in me opkomt met de Prinsjesdagtaferelen in het vooruitzicht.

  Drankspelletjes wellicht. Een shotje voor elke keer dat er een hoed in beeld komt, en een biertje als er iemand begint over de tekening op de gouden koets of als de woorden ‘nuchter blijven’, of een zogenaamd grappige woordspeling daarop, vallen. Knetterstoned de Algemene Beschouwingen kijken – misschien dat er dan wat te lachen valt – en ondertussen (online) communicatieplanbingo spelen. “Vereenvoudigen belastingstelsel na 2016”. *kraskraskras* “Koers houden” *kraskraskras” “Prioriteit aan het MBO” ERCEE!

  Wat je dan krijgt als je ERCEE hebt? Er wordt hier in de bunker iets gesuggereerd over een T-shirt, is dat misschien iets? Kan WimLex dat anders even sponsoren, nu hij er toch zo riant op vooruit gaat?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN