More

  RECENTE POSTS

  CIA: Geenpeil = communisme!

  Om maar meteen met Nance in huis te vallen: de titel is lichtelijk aangezet en nee, de CIA heeft niet gewoon het verkeerde blog te pakken. We konden er natuurlijk op wachten. Met de pro-russische activiteiten zoals democratisch een mening gaan uiten over een associatieverdrag met een land dat niet Rusland is, vraag je er natuurlijk ook om. De CIA komt namelijk even de mood peilen. Niet bij uw eigen communismerode margeblog. Uiteraard. Hier is het tenslotte geen democratie en dat vindt de VS wel prima.

  Maar het Roze Regiment is volgens de CIA verdacht. Duiding op dit onderwerp konden we éven niet krijgen omdat een deel van de bunker al een maand of 14 met metersdik aluminium afgesloten is voor een verbouwing en we dus Xaderp niet konden bereiken. Speculaties doen de ronde dat de VS GeenPeil en BenedenAllePeil verward heeft, maar het lijkt ons wat vergezocht. Then again – de bewering dat GeenPeil gefinancierd wordt door de Russen om zo de russische politieke agenda te bevorderen lijkt ons dat ook.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Grijpstra
  18/01/2016 - 18:51 18:51

  Word er, en passant, ook onderzoek gedaan naar vermeende politieke sponsoring door de zogenaamde Joodse lobby?

  Bismarck
  18/01/2016 - 18:52 18:52

  Dat de RC’s niet op de radar van de CIA zitten heeft denk eerder te maken met too small to succeed. Maar de Roze horde loopt toch al erg lang too much to protesten dat ze echt geen Putinvrienden zijn. Alleen daarom al zit het er dik in dat er wel wat olieroebels achter hun campagne zitten. Daarnaast staan ze daar gewoon bekend om zich te hoereren voor iedereen die maar pegels wil schuiven en tenslotte is er de natuurlijke affiniteit tussen trollen.

  Hangmat
  Lid
  Antwoord aan  Bismarck
  18/01/2016 - 22:14 22:14

  meeste geld werd/wordt gewoon bijeengebracht door eu subsidie (haha) en donateurs zoals er velen zijn (ikzelf ook).

  good luck verder aan de zure kant van het gelijk

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN