More

  RECENTE POSTS

  Carice van Houten naakt met twee Italiaanse mannen!

  Game of Thrones kent u allemaal vermoedelijk wel van horen zeggen bij de kantoorJura. U bent natuurlijk zelf meer van de rhetorica dan de beeldcultuur waarmee u met veel moeilijke woorden probeert uitelkaar te drukken dat u liever een boek leest dan prullevisie kijkt.

  Nu is dat standpunt in het geval van Game of Thrones mogelijk ietwat aan erosie onderhevig, althans, komt voor heroverweging in aanmerking. Nu komt u helaas dus Carice van Houten tegen, naakt zelfs, maar als u dat kunt negeren (kent u überhaupt Nederlandse actreutels die hun kleren aanhouden, Nederlandse film of niet), dan heeft u een vrij heersende serie te kijken waar per aflevering meer pijn veroorzaakt wordt dan bij een Adele concert in een volle Kuip.

  Nou is de intro van Game of Thrones al erg goed in elkaar gepunnikt, maar nu heeft Steven Jase daar dus een Super Mario World versie van gemaakt (van de intro, niet van Carice van Houten naakt) en die heerst echt zo enorm hard dat je nu even je werk neer kunt leggen om er naar te kijken.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  02/06/2016 - 10:45 10:45

  Voor niet-Game of Thrones kijkers is die (vast enorm hard heersende, maar dat kan ik als niet-GoT-kijker dus niet beoordelen) toch eigenlijk vooral saai en een beetje nou en? De schrijver had zich dus beter kunnen richten tot wel-GoT-kijkers, want die zullen dit vast net zo heersend als hem vinden. Wat is er trouwens zo mis met (laten we wel wezen, bovengemiddeld knappe) Nederlandse actrices (eerst al Halina, nu weer Carice), dat ze hier altijd afgebrand moeten worden? Of heeft de hele Retecoolredactie soms fotomodellen (buitenlandse uiteraard, want Nederlandse worden waarschijnlijk ook Nederlandse actrices en zijn dus afkeurenswaardig) aan de haak geslagen?

  Arduenn 
  30/03/2017 - 10:03 10:03

  DP?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN