More

  RECENTE POSTS

  Bully Erdogan in Washington: fückyü, demonstranten meppen

  Man, man, man, wat een figuur is het Recept toch. Dictatort Erdogan heeft afgelopen dinsdag zijn beveiligers demonstranten in elkaar laten huffen in Washington. In eigen land vertelt hij echter een compleet ander verhaal. Het is als iemand een mep op zijn achterhoofd geven, maar dan glashard ontkennen dat je überhaupt je handen gebruikt hebt. Terwijl het op film staat, zeg maar, want dat staat het. En die beelden laten weinig aan de verbeelding over.

  Tüürkai dictator Erdogan was dinsdag in Washington voor dingen, toen er demonstranten van Koerdische achtergrond bij de Turkse ambassade aanwezig waren.

  Meppen, beppe

  De beelden zijn duidelijk. De limo van Erdo staat bij de ambassade, waar iets verderop demonstranten aan het, ja, demonstreren zijn. Beveiligers staan toe te kijken, krijgen zichtbaar instructies vanuit de limo en beginnen op de demonstrerende demonstranten in te rammen en te trappen. Zelfs mensen die al op de grond liggen. Het zijn geen fijne beelden, laten we het daarop houden. Vervolgens stapt het Recept-voor-Ellendogan zelf uit om eens eventjes te kijken wat voor narigheid hij heeft laten aanrichten.

  Het is uiteraard not done om je als president te gaan mengen in een betoging, terwijl je op bezoek bent in het buitenland, maar daar heeft meneer Haatsnor nogal schijt aan. Aan wel meer dingen overigens, zoals mensenrechten, maar dat terzijde. Er zijn negen gewonden gevallen en twee demonstranten zijn gearresteerd. Twee lijfwachten werden voor de vorm eventjes opgepakt, maar omdat het internationale recht het arresteren van staatshoofden en/of hun entourageleden verbied, stonden die al gauw weer buiten.

  Wat wou je nou?

  Het verhaal in Turkije is dat de beveiligers handelden uit zelfverdediging. Zelfverdediging. Ja, ze zagen er inderdaad enorm bedreigd uit, in dat filmpje, die moesten echt enorm voor zichzelf opkomen. Het zag er hartstikke agressief uit, sowieso, die demonstratie, het was echt supernodig om mensen in elkaar te gaan rossen, ja! *rochel* Intussen hangt Receptogan de clichébully uit met een soort ‘Watwoujenou?’ houding richting de VS, die terecht flink pissig zijn om deze stunt. Het is afwachten of en hoe de Verenigde Staten zullen reageren op deze fückyü van Erdoghan.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  19/05/2017 - 15:37 15:37

  Edro vraagt aan Trump waarom er beelden van zijn. “Hoe kan het zijn dat de President van de VS de vrije pers niet onder controle heeft, zoals ik dat in Turkije wel heb?”

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  19/05/2017 - 16:45 16:45

  Trump denkt bij zichzelf… verdomme waarom kan ik dat ook niet gewoon doen als iemand me verbaal aanvalt. Even mijn jongens die speciale aanklager een paar meppen laten geven… moet jij eens kijken hoe diens kijk op de zaak dan verandert.

  Broeder Bolognese
  19/05/2017 - 17:17 17:17

  Hierbij een graties tip voor alle ander landen die Erdoğan en zijn gevolgd nog aan doen: Net als in Rotterdam de honden er op los laten. Dat maakt indruk want daar praten ze nu nóg over in Turkije.

  Zeg maar Henk
  Zeg maar Henk
  19/05/2017 - 17:53 17:53

  Erdogan is de buurman van Assad, die net een crematorium heeft laten bouwen om zijn tegenstanders in te verbranden.

  Sam
  Sam
  Lid
  20/05/2017 - 09:08 09:08

  Ongelofelijk wat een schaamteloze vuile fascist die erdogan ook is. Het is gewoon een nieuwe mussolini.
  Ik snap het juridische principe van diplomatieke onschendbaarheid wel, maar er zijn sujetten zoals dit die het gewoon onhoudbaar maken om dat toe te passen. Hebben we in NL ook al meegemaakt, met, ik meen, de Somaliërs? De wetgeving daaromtrent mag wat mij betreft in alle nog enigszins fatsoenlijke staten gauw aangepast worden zodat dat soort apen van de straat gehaald kan worden en hun verdiende straf kan krijgen.
  En je moet nou kennelijk “erdohan” zeggen? Nou, dan blijf ik graag bij de subtiele belediging om z’n naam verkeerd uit te spreken. (Net als dat iedereen na 2001 allemaal braaf Kor Aan ging zeggen in plaats van koran, en de laatste paar jaar zegt iedereen ook braaf “islamitische staat” in plaats van isis, zoals ze zichzelf hadden genoemd.)

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN