More

  RECENTE POSTS

  Brrrrrttttt is liefde, Brrrrrttttt is leven

  Goed nieuws voor de grondtroepen van het Amerikaanse leger en slecht nieuws voor al hun vijanden. De Warthog, oftewel de A10 Thunderbolt mag blijven!

  In tegenstelling tot de vliegende fyra kan dit vliegtuig sinds 1972 wel wat. Laat dit even op u inwerken: 1972 toen waren sommigen van u nog niet eens een glinstering in uw vader’s oog! De A10 vliegt dus al 44 noeste jaren en is de schrik van elke tanker ter wereld en zijn moeder. Voor de Amerikaanse (en de hun gezinde grondtroepen) is de A10 echter het geluid van van Hoop. Het liefkozende Brrrrrttttt spelt daarentegen de doem uit voor de tegenstander. De A10 is zo sterk dat je dat vliegtuig praktisch niet aan gort kan schieten. De piloten kunnen zeer nauwkeurige luchtsteun geven, dit in tegenstelling tot veel te snel vliegende containers in een identiteitscrisis. Wij van de retenkoels hebben een speciaal plekje in ons hart voor het Beste Vliegtuig Ooit! Hieronder nog even een fijne dikke 5 minuten aan Hoop. Brrrrrttttt!!  Retecool brengt graag een stukje lood naar de mensen toe, want pacifisme is voor zure hippies. Ons vertellen dat we vrede toch echt een kans moeten geven, kan op Facebook.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Lid
  19/01/2016 - 11:26 11:26

  Nice! je zal maar zo’n ding mogen vliegen.. AllaHAk*BOEM*!

  Bismarck
  19/01/2016 - 11:35 11:35

  Je moet er alleen niet de Russische of Chinese luchtmacht mee tegen komen, want dan ligt het ding toch echt in no time aan diggelen. Maar goed, de JSF kan daar ook alleen iets uitrichten als het niet regent, niet te ver is van waar ie opstijgt en als de software toevallig geen blue screen heeft.

  wout
  wout
  19/01/2016 - 14:50 14:50

  Een verouderd apparaat om te vechten tegen verouderd materieel van tegenstanders waartegen je niet hoeft te vechten.

  Brrrrt, brrrt en daar gaat weer tweehonderd kilo verarmd uranium. Fijn hoor.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  20/01/2016 - 10:41 10:41

  Fijn machientje. Zoek je tevergeefs op Marktplaats of Ebay omdat het nog altijd vliegt.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN