More

  RECENTE POSTS

  Brommerjezus, de nozem uit Nazareth

  Het zal u mogelijk ontgaan zijn, maar uw redactie is integraal en ieder voor zich vergelijkbaar met jezus. Met dat verschil dat wij ook gewoon presteren na ons 33e levensjaar. Plus dat behoudens onze redactiehippie niemand sandalen bezit. Op veel vlakken zijn we die nozem uit Nazareth overigens keihard voorbij gejaagd. Zo staan voor uw redactie inmiddels in de verkaansiebunker op Malta 14 glimmende schakelbrommers klaar. En als de redactie daarop stapt dan kunnen we natuurlijk over water rijden, want jezus, zo moeilijk is dat niet. Nou, dat wordt dus heersende footage schieten terwijl we rondjes rond die dobbernegers trekken. Dat had Robbie Maddison ook door. En die filmde dat alvast voor ons. Want we kunnen dan wel de messiassen zijn, soms moeten ook sterfelijken het gevoel hebben trendsetters te zijn.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  MadDieu, drukt zijn snor
  04/08/2015 - 13:28 13:28

  Waar koop je die tractorband voor je achterwiel?

  bijbalbij
  Gast
  04/08/2015 - 13:29 13:29

  Ja mensen hadden jullie nou maar die opgevoerde Honda MT’s waar jullie in de early 90’s je maten het snot mee in den ogen probeerden te rijden, bewaard.

  Wel altijd zelf je eigen ponton, kraan en scuba-crew meenemen ! Of niet vallen natuurlijk.

  Hangmat
  Lid
  04/08/2015 - 13:48 13:48

  Geen sandalen? Je weet niet wat je mist. Lekker luchtig, makkelijk, goed voetbed dat niet stinkt door antibacteriële behandeling. Teva’s dus. Ik maak er altijd goede sier mee als ik mijn kostuum draag. Maar goed, ik heb dan ook bijzonder mooie voeten. Sandalen zijn dus niet voor iedereen geschikt ( lees: niet voor de minkukels)

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  04/08/2015 - 15:01 15:01

  Cool! Maar hoe hou je het water uit de ingezogen lucht?
  Zelfs mijn ouwe Landcruiser begon nog wel eens te sputteren als ik een iets te grote boeggolf had gecreëerd. Geen snorkel, maar wel een flinke centrifugaal filterende luchtinlaat.
  Hoe krijgen ze dat op zo’n uitgekleed frame voor elkaar?

  kenny013
  kenny013
  Gast
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  04/08/2015 - 19:18 19:18

  Luchtinlaat waarschijnlijk onder de tank, daar komt geen water.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN