More

  RECENTE POSTS

  Brett Kavanaugh zet een verdomd slechte Jack Nicholson weg

  Zoals u weet zijn wij fans van Jack Nicholson, of vooral van zijn wijlen plaatsvervanger op aarde in de redactie. Brett Kavanaugh, de conservatieve dropveter die op het punt staat benoemd te worden in het Hooggerechtshof in de U Naait Het Steeds is daarentegen een stuk slechter ingevoerd in het werk van Jack N.

  Wellicht heeft u er wat van meegekregen, Brett is een beetje en brat geweest en heeft, vermeend, tijdens z’n studiejaren menig vrouw bepoteld, z’n benedenbuiks lubbertuitje in hun gezicht gewreven onder invloed van alcohol. Brett ontkent als een dolle, dus wilde de commissie die over z’n benoeming gaat (benoeming voor het leven enzo) even de dames in kwestie overhoren.

  In de tussentijd had de chipito in het Witte Huis zich al positief over Kavanaugh uitgelaten, dus dan weet je eigenlijk wel dat de beschuldigingen waar zijn. Of waren we Roy Moore alweer vergeten. Nu begon iedereen en z’n broer dus te roepen dat het onzin was en het uitgezocht moest worden. Dus de commissie stelt voor om een onderzoek door de FBI te laten doen. Zegmaar het Federale OnderzoeksBureau. En Brett Kavanaugh laat vervolgens een dikke kans liggen om de sleutelscene uit A Few Good Men na te doen. Want hij schuift wat ongemakkelijk en weigert antwoord te geven op de vraag of hij achter een FBI onderzoek staat om z’n naam te clearen. Jezus gast, zelfs Mark Rutte is minder glibberig.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Trollbuster
  Lid
  28/09/2018 - 09:57 09:57

  De Republikeinen zijn aan het bedenken hoe ze hier met zo min mogelijk schade uit gaan komen. Als ze hem kiezen schiet de kans dat ze de senaat verliezen (wat al heel moeilijk is als je A. Een meerderheid van 3zetels incl de vice president hebt en B. Je tegenstander 24 posities te verdedigen heeft en jij maar 9) omhoog van 1 op 3 naar 2 op 3… Maar dan zijn ze niet zeker van de meerderheid in het Hooggerechtshof…

  Maar ik snap sowieso niet waarom iemand op ze zou stemmen, maar Trump heeft ook nog een approval van 41% dus dat zegt geloof ik meer over de idiotie van dat land.

  Bismarck
  Antwoord aan  Flepz0r
  28/09/2018 - 12:34 12:34

  Keuze lijkt me duidelijk, die meerderheid in het Hooggerechtshof kan decennia doorwerken (want benoeming voor het leven en de twee veruit oudste leden zijn “liberals” in de zin dat ze door Clinton zijn aangesteld). De republikeinen (en zeker de conservatieven onder hen, ongeacht hoe ze persoonlijk denken over de onchristelijke handelingen van Kavanaugh) zullen dus al snel voor dat zekerheidje kiezen (misschien met uitzondering van de enkeling die op de schopstoel zal komen te zitten met de aanstaande verkiezingen, maar die kan eventueel nog een ander leuk baantje in het verschiet worden gegeven). Dus ik denk dat de uitkomst van de stemmingen al vast ligt.

  grotesnor
  29/09/2018 - 00:06 00:06
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  29/09/2018 - 07:32 07:32
  Monade
  02/10/2018 - 22:15 22:15

  Eh, kan iemand van het blauwe pakken en bruine schoenendragend deel van de retekoelredactie een linkje posten naar de daadwerkelijke details van Christine Ford’s beschuldiging? Tot nu toe heb ik nog niet eens een plaats en tijd kunnen vinden. Tot dan toe ga ik ervan uit dat deze beschuldiging van seksueel misbruik uit 1982 volledig bij elkaar is gekingesiljeed, net zoals bijvoorbeeld de zaak Jian Ghomeshi vs Lucy DeCoutere.

  kthxbai

  /Een bewuste en doorzichtige poging van de democraten is om de republikeinen over de rug van Kavanaugh te beschadigen, waar zelfs een deel van de rest van de wereld medeplichtig aan is. Tsk tsk tsk.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN