More

  RECENTE POSTS

  BREKEND: Trump gaat shutdown beeindigen voor een aantal weken

  Ieder moment gaat Trump live een persconferentie geven waarbij verwacht wordt dat hij de shutdown van de Amerikaanse overheid gaat beeindigen.

  En we hebben een livestream van het Witte Huis:

  Op dit moment is het wachten tot z’n haar voldoende vastgelast zit, hier de livestream. Terwijl we wachten rustig hier teruglezen wat er gebeurde vandaag met Roger Stone die een partijtje opgepakt inclusief de indictment met sappige details en daaro dat vliegvelden moesten sluiten vanwege een gebrek aan luchtverkeersleiders.

  [update 19:21] De persconferentie begint om 19:30 Nederlandse tijd.

  [update 19:25] Volgens de lying WaPo gaat er dit gebeuren:

  Congressional leaders, Trump have reached a tentative deal to temporarily reopen the government without wall funds, according to Hill officials.
  With President Trump’s approval, the pact would reopen the government for three weeks while leaving the issue of $5.7 billion for the U.S.-Mexico border wall to further talks.
  The officials spoke on the condition of anonymity to discuss private deliberations.
  Trump was expected to announce the deal in a White House ceremony at 1:30 p.m. in the Rose Garden.

  [update 19:32] Het Huis is wel aanwezig, de Senaat niet, dus er zou mogelijk niet vanavond gestemd kunnen worden. Ze moeten minimaal 24 uur geven, dus dan zou het maandag worden. De vraag is wat voor voorwaarden Trump eraan wil verbinden en of het 1-2 weken is of een langere periode om inhoudelijke onderhandelingen mogelijk te maken.

  [update 19:48] Trump kan z’n advocaat niet vinden om z’n pornoster du jour te betalen, dus het duurt even langer, ieder moment nog steeds.

  [update 19:57] De directeur van de FBI is piswoest en twittert dat ook. Met minder spelfouten dan Trump:

  [update 20:14] Chipito is er over 1 minuut.

  [update 20:15] Andere dingen die vandaag ophouden: 1Dayfly.com, Mycom en Gerry Weber.

  [update 20:16] De tent gaat open, alle overheidsmedewerkers zijn echt superpatriotten, maar ze begrijpen het echt wel, jullie hebben niet geklaagd maar me toegejuichd. Terug naar Pyongyang.

  [update 20:18] I hope people get their backpay quickly or as soon as possible.

  [update 20:22] Er komt een wetsvoorstel aan, de Democraten moeten aan de mensen denken en niet aan hun partijbelang, er moet een muur komen en daar gaat nu over gesproken worden. Iedere douanemedewerker die Trump sprak zei dat een muur altijd overal werkt. Zoals in Isräel.

  [update 20:25] Door meer muren te bouwen kun je met minder mensen meer kilometers patrouilleren. Democraten moeten toegeven dat muren werken. Muren met “see-through-visibility”. De muren hebben ook drones.

  [update 20:26] Er moet meer drugscontrole komen, alle havens moeten nieuwe apparatuur, daar zijn we het allemaal mee eens. Voor goedkopere en betere handel.

  [update 20:27] Hij blijft maar doorratelen over vastgebonden vrouwen.

  [update 20:28] Mensensmokkel is nog nooit in de historie zo hoog geweest en dat komt door het internet. Dat zegt hij dus net.

  [update 20:32] De wetten zijn zo ouderwets dat we criminelen los moeten laten in gemeenschappen.

  [update 20:35] Als we van Congress geen deal krijgen, gaat de toko 15 februari weer dicht. Of misschien roep ik wel een national emergency uit en dan kan het alsnog.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Trollbuster
  Lid
  25/01/2019 - 20:02 20:02

  *plop* en nootjes staan klaar kom maar op

  Bismarck
  25/01/2019 - 21:25 21:25

  Ik heb het sowieso niet zo hoog op met Retecool Brekend, maar dit is wel een new low in gapend brekend zijn. Superbelangrijk zeg, wat begrotingsgestegel aan de verkeerde kant van de plas over een muurHeras hekwerk. Bel me maar als die muur er staat, betaald door Mexico (waarom de fuck heeft Trump dan überhaupt het geld van Congres nodig, als die muur uit een buitenlandse begroting komt?).

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN