More

  RECENTE POSTS

  BREKEND! Stembussen geopend voor Oekraïne Referendum!

  Ja, het is nog geen zes april, maar de stembussen zijn open. Niet voor u, grijze gezellige kantoorklerk in Waddinxveen, maar voor de mensen die VerNederland ontvlucht zijn naar voornamelijk warmere oorden en die (als de Gemeente Den Haag die Nederlanders in den vreemde niet gewoon bewust dwars zit) nu al op afstand kunnen stemmen.

  En wij hebben LIVE OPGENOMEN beelden van de EERSTE OFFICIËLE GEFILMDE STEM op het Nederlands referendum over de Associatieovereenkomst tussen de Europese Unie en Oekraïne. En, zoals verwacht kon worden met de titaneninspanning van jouw Retecool is die eerste stem overduidelijk naar #TEAMVOOR gekomen!

  EEN tegen NULLLLLL. Plus! Het is een buitenlandse stem en uitgescoorde punten tellen dubbel zoals u weet. Eigenlijk dus al TWEE tegen NUL.

  Nu is, naast het zorgen dat de meerderheid van de stemmen ingekleurd is met het VOOR vakje, het ook van cruciaal belang dat meer dan 30% van de kiesgerechtigden uit de zetel komt en zich naar de slinks slinkende groep stemhokjes begeeft. Dertig procent van ongeveer 12 miljoen Nederlanders is 3,6 miljoen. Oftewel, naast uw volledige redactie en Jan Roos, nu nog  3.599.984 stemmers te motiveren!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  02/03/2016 - 09:47 09:47

  JA!

  Wokboy
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  03/03/2016 - 21:57 21:57

  Hm, jouw gravatar is wel een goede reden voor een volhandig ja.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN