More

  RECENTE POSTS

  BREKEND Premier Arseni Jatsenjoek van Oekraïne stapt vandaag op

  Vandaag later pas in de Nederlandse media, nu al op Retecool, Premier Arseni Jatsenjoek, de premier van Oekraïne voor zover u twijfelde, stapt vandaag (of morgen, u weet hoe traag politiek soms is) op.

  Er wordt op dit moment volgens nog aan Retecool te bevestigen bronnen keihard vergaderd over het nieuw te vormen kabinet.

  Minister Natalie Jaresko van Financiën zou er mee ingestemd hebben dat zij het premierschap over neemt. Novoje Vremja zegt zich te baseren op informatie van een parlementslid van Jatsenjoek’s partij Volksfront. Die zou het weer hebben van Oleksandr Toertsjinov, de secretaris van de Nationale Veiligheids- en Defensieraad maar eerder parlementsvoorzitter en zelfs enkele maanden waarnemend president na de machtswisseling van februari 2014.

  In politieke kringen worden intussen veel namen genoemd. Zo zou Boris Lozhkin, hoofd van de presidentiële administratie, vicepremier worden in het nieuwe kabinet. Lozhkin zou op zijn beurt worden opgevolgd door Makar Pasenjoek, partner in de investeringsgroep ICU waarvan huidig gouverneur Valeria Gontareva eerder mede-eigenaar was.

  Na lang beraad heeft Retecool besloten zich officieel te scharen achter de kandidatuur van Vitali Klitschko. Hup Vitali! Geef ze van kantoen!

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je wakker wordt op maandag. Want dat overkomt iedereen wel eens. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en een dikke duim geeft op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN