More

  RECENTE POSTS

  BREKEND: Man valt agenten aan met machete in Charleroi

  Een man met een machete, een groot kapmes, heeft zaterdag iets na vijf uur twee politiemensen verwond in de Belgische stad Charleroi. Hij riep volgens de lokale politie ‘Allahu Akbar’ (God is de grootste) tijdens zijn daad.

  De man werd neergeschoten door de politie en overleed later aan zijn verwondingen in het ziekenhuis, heeft de politie in de Waalse stad laten weten.

  Een van de agentes zou diepe snijwonden in het gezicht hebben opgelopen. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis van Charleroi. Haar collega raakte slechts lichtgewond.  Een derde agent schoot de aanvaller neer. Hij werd zwaargewond naar een ziekenhuis afgevoerd, waar hij korte tijd later overleed.

  Rond de boulevard Pierre Mayence werd een ruime veiligheidszone ingesteld. Over de dader dan wel zijn motieven is nog geen verdere informatie bekend.  Minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken Jan Jambon noemde de aanval direct een ‘laaghartige daad’ en sprak zijn steun uit voor de gewonde agenten en hun familieleden. Meer informatie over de dader hebben de autoriteiten nog niet bekendgemaakt.

  Dit topic wordt geupdate

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN